Η θωρακισμένη BMW 7 Series High Security που κυκλοφορεί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει προκαλέσει σάλο στη Βουλή, αφού οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Β. Παναγούλης και Νάσου Αθανασίου, έχουν καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή για τη χρήση της.

Το αυτοκίνητο φημολογείται ότι αγοράστηκε έναντι 750.000 ευρώ και ο κ. Βενιζέλος κυκλοφορεί με αυτή παράνομα, μιας και δεν κατέχει κάποιο κυβερνητικό αξίωμα. Η θωρακισμένη 7άρα είχε αγοραστεί επί θητείας του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο Οικονομικών και χρησιμοποιήθηκε τόσο από τον τότε υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου όσο και στη συνέχεια από τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρωτούν ποιος σήμερα χρησιμοποιεί αυτό το μεγάλης αξίας κρατικό περιουσιακό στοιχείο; Αν παραδόθηκε στην αρμόδια κρατική υπηρεσία μετά την αποχώρηση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου από το υπουργείο Οικονομικών; Και γιατί, σε εποχές εξοντωτικής λιτότητας, συνεπεία της οποίας δύο συνάνθρωποι μας οδηγούνται στην αυτοχειρία κάθε μέρα, γιατί χρησιμοποιείται αυτό το προκλητικής πολυτελείας αυτοκίνητο;

[Thanks for the tip, Γιάννη]