Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος για τα Honda, Μugen, έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία για το CR-Z που το ονομάζει RZ και θα το παρουσιάσει στις 27 του μήνα στο Παρίσι. Πέρσι η Mugen είχε παρουσιάσει το CR-Z MUGEN RR Concept, το οποίο όμως μέχρι τωρα δε πέρασε στη παραγωγή. Αυτό μέχρι σήμερα, γιατί η έκδοση RZ θα είναι η έκδοση παραγωγής του που θα περιοριστεί στις 300 μονάδες.

Μηχανικά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διαθέτει κομπρέσορα, χωρίς όμως να ανακοινώνεται η ακριβής ιπποδύναμη του μοντέλου παραγωγής. Θα είναι διαθέσιμο μόνο στο Azure Blue Metallic χρώμα και θα φορά 17-ιντσών ζάντες. Να θυμίσω το concept διέθετε φαρδύ bodykit με μεγάλες εισαγωγές αέρα, μεγάλη αεροτομή και ζάντες 18 ιντσών χωρίς να είχε δώσει στοιχεία για το κινητήρα του και υποθέταμε ότι φορούσε το ίδιο υβριδικό σύστημα IMA με το CR-Z MUGEN που αποδίδει 200 άλογα με 245 Nm ροπής.

Τέλος, από τη στιγμή που η Honda ανακοίνωσε ότι θα φέρει την facelift έκδοση του CR-Z στην Έκθεση του Παρισιού, η λογική λέει ότι σε αυτό θα βασίζεται και το CR-Z RZ.

[Πηγή: Mugen]