M.Whitmarsh: “Ο Sergio Perez μπορεί να κερδίσει στην Αυστραλία!”

Σχετικά άρθρα

O Lewis Hamilton φεύγει και στη McLaren ήδη τον έχουν ξεχάσει. Ο Βρετανός βρίσκεται σε τροχιά τίτλου και η McLaren σε τροχιά Sergio Perez! Οι σημερινές δηλώσεις του Martin Whitmarsh ήταν απλά εκτός τόπου και χρόνου. Ο “ισχυρός” άνδρας της McLaren, δήλωσε:

Ο Sergio είναι πολύ μικρός. Ελπίζω κι εύχομαι να είμαστε πολύ απασχολημένοι τον χειμώνα που μας έρχεται. Θέλουμε να προετοιμάσουμε τον Sergio όσο το δυνατόν καλύτερα, ούτως ώστε στην Αυστραλία να πετύχουμε και την πρώτη μας νίκη. Δε νομίζω ότι θα θεωρήσει τον ευατό του ως μαθητευόμενο. Θα είναι ένας “μαθητής”, γρήγορα εξελίξιμος, γι’αυτό είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε φιλοδοξίες για την επόμενη χρονιά.

Κάπου εκεί, ο Martin Whitmarsh υπερασπίστηκε της επιλογής του μικρού Μεξικανού και τόνισε:

Είχε μερικές “δολοφονικές” παραστάσεις στην πίστα και συνεπώς στο βάθρο για φέτος. Τον παρακολουθούσαμε συνεχώς, τη στάση του και γενικότερα όλες του τις κινήσεις. Είναι ένα ταπεινό και έξυπνο άτομο με μεγάλες δυνατότητες και σ’αυτές ποντάρουμε.

Αδιαπραγμάτευτα, η McLaren βρίσκεται σε άλλον πλανήτη. Είναι μία ανάσα από την Red Bull στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών και πολύ κοντά στον Fernando Alonso στο Πρωτάθλημα οδηγών. Ένα μεγάλο σφάλμα και ίσως μία λευκή πετσέτα θα έλεγα εγώ. Έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά κι απλά περιμένουν να φύγει ο Lewis Hamilton, ούτως ώστε να δουλέψουν με τον Sergio Perez. Πιθανολογώ, ότι ο Fernando Alonso θα έχει να παλέψει με την αναξιόπιστη για φέτος Red Bull και μάλλον το Πρωτάθλημα θα πάει στο Maranello. Μέχρι τότε, περιμένω τις δικές σας απόψεις. Καλό σας απόγευμα.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...