Έρχεται η Porsche στην Formula 1;

Σχετικά άρθρα

Φήμες του Γερμανικού τύπου αναφέρουν ότι η Porsche εξετάζει το ενδεχόμενο να μπει ξανά στη Formula 1. Σύμφωνα με το Γερμανικό Auto Motor und Sport, η Porsche μετά την επιστροφή της στο Le Mans το 2014, φαίνεται ότι έχει πάρει πολύ ζεστά την επιστροφή της και στη Formula 1.

Η Porsche φαίνεται να έχει προσλάβει τους έμπειρους τεχνικούς της F1, τους Fritz Enzinger, Alex Hitzinger, Mike Krack, τον Urs Kuratle, μηχανικό της Sauber, ενώ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον και για άλλους μηχανικούς.

Η Porsche θα ξεκινήσει τη λειτουργία του μηχανοκίνητου τμήματος της στις νέες εγκαταστάσεις της που ετοιμάσει στο Weissach, εκεί όπου θα υπάρχει και μια πλήρη αεροδυναμική σύριγγα, ενώ οι οδηγοί της θα χρησιμοποιούν αρχικά, τον προσομοιωτή της McLaren.

[Πηγή: AMS]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr