Hamilton: Νιώθω ότι οδηγώ καλύτερα από ποτέ

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες για την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου στην καριέρα του, καθώς τα λάθη της McLaren και τα προβλήματα αξιοπιστίας τον έχουν ρίξει στην 4η θέση της βαθμολογίας, 62 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Sebastian Vettel. Η βαθμολογική, όμως, θέση δεν έχει σημασία για την απόδοση του Βρετανού, όπως λέει ο ίδιος, αφού αισθάνεται ότι οδηγεί καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Αισθάνομαι ότι οδηγώ καλύτερα από ποτέ, ακόμα κι αν τ’ αποτελέσματα δεν το δείχνουν όσο θα έπρεπε, έτσι πηγαίνω στην Ινδία αποφασισμένο γι’ ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι θα έχουμε θα έχουμε ένα μονοθέσιο που θα ταιριάζει στην πίστα, και μπορώ να περιμένω, για να βγω έξω και να τρέξω την Παρασκευή.

Ο 27χρονος γνωρίζει καλά ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες για τον τίτλο, αλλά αυτό δε θα πρέπει να σημαίνει ότι δε θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι μπορεί από την MP4-27 του.

[Πηγή: McLaren | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...