Ο Ecclestone θέλει την Coca-Cola χορηγό στη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Εδώ και καιρό υπάρχουν κάποιες φήμες γι’ αντκατάσταση της Vodafone από την Coca-Cola, ως χορηγός της McLaren, με τον Bernie Ecclestone να είναι θετικός σε μια τέτοια ιδέα. Ο 82χρονος ξέρει ότι, αν μια τόσο μεγάλη εταιρεία μπει ως χορηγός στη Formula 1, το άθλημα θα γίνει ακόμα πιο διάσημο, παρόλο που παραδέχεται ότι ο κολοσσός των αναψυκτικών θα μπει με καποιο ενεργιακό ποτό, αλλά εμφανίζεται διστακτικός στο αν θα γίνει τελικά η κίνηση αυτή.

Ο Πρόεδρος της Coca-Cola είναι ένας πολύ καλός φίλος μου, αλλά ο επικεφαλής τού marketing λέει συνεχώς ότι η Formula 1 δεν είναι καλή γι’ αυτούς. Αν, τελικά, έρθουν στη Formula 1, θα γίνουν χορηγοί μ’ ένα από τα ενργιακά τους ποτά, όχι με την Cola.

Ένα από τα ενεργιακά ποτά της Coca-Cola είναι το Relentless, το οποίο κυκλοφορεί από το 2006 και, ίσως να μπορεί αν συγκριθεί με το Red Bull, αν και, προσωπικά, δεν το έχω δοκιμάσει.

[Πηγή:GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...