Δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή μου, επισημαίνει ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Πριν από λίγες μέρες, ο Martin Whitmarsh είχε δηλώσει ότι ο Lewis Hamilton ίσως να έχει μετανιώσει για την επιλογή του να μη συνεχίσει με τη McLaren, αλλά να υπογράψει συμβόλαιο διάρκεια 3 ετών με τη Mercedes. Τώρα, ο Hamilton έρχεται να διαψεύσει ισχυρισμούς αυτούς, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος για την απόφαση που πήρε.

Έμεινα λίγο έκπληκτος όταν το άκουσα αυτά, γιατί δεν το περίμενα. Ωστόσο, έχω μια εξαιρετική ομάδα, κι έχω περάσει μαζί τους ένα μεγάλο διάστημα. Είμαι σίγουρος ότι ο καθένας έχει τα συναισθήματά του μέσα στην ομάδα, αλλά θα είμαι ακόμα εδώ, δίνοντας το 100% σ’ αυτούς τους δύο τελευταίους αγώνες. Φυσικά και είναι πολύ συναισθηματικό για ‘μένα, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την απόφασή μου.

Το μονοθέσιο του Βρετανού ήταν γρήγορο σχεδόν σε όλη τη σεζόν, ωστόσο τα προβλήματα αξιοπιστίας που “χτύπησαν” την MP4-27 του σε Γερμανία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Κορέα, Ινδία και Abu Dhabi, μαζί με τις εγκαταλείψεις σε Βαλένθια και Βέλγιο, ύστερα από συγκρούσεις που δέχθηκε από τους Pastor Maldonado και Romain Grosjean, αντίστοιχα, δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει τον τίτλο, ειδικά αν υπολογίσουμε και τα λάθη της McLaren στα pit stps. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι ο Hamilton δε θα κάνει ό,τι μπορεί, γιατί είναι ένας οδηγός που ποτέ δεν τα παρατά.

Έγινε ό,τι έγινε. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και μπορώ να παλέψω στους δύο τελευταίους αγώνες για την ομάδα. Απλά, θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ακόμα μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε, ακόμα κι αν δεν μπορούμενα παλέψουμε για το πρωτάθλημα.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...