Bernie Ecclestone: “O Vettel δεν έχει το χάρισμα…”

Σχετικά άρθρα

Ο γερό-Bernie βλέπει πρωταθλητή τον Sebastian Vettel αλλά σε δηλώσεις του στη Γερμανική Bild, πιστεύει ότι ο Γερμανός δεν είναι ανάλογα προικισμένος ώστε να μπει στη ζυγαριά με τους θρύλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, παρότι στα 25 του χρόνια θα έχει ήδη τρεις παγκόσμιους τίτλους.

Πιστεύω πως ο Vettel έχει καλύτερο μονοθέσιο και καλύτερη ομάδα από πίσω του. Μου προκαλεί έκπληξη που η Ferrari δεν είναι τόσο ανταγωνιστική. Κρίμα, γιατί ο Alonso κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Είναι κρίμα, επίσης, που η McLaren έχει τόσες εγκαταλείψεις και λάθη.

O Ecclestone συνέχισε να μιλά προσθέτοντας:

Ο Vettel μπορεί να μπει στην ελίτ, αλλά νομίζω πως του λείπει λίγο το χάρισμα. Τύποι όπως οι Lauda και Senna ήταν μεγάλες προσωπικότητες. Πλέον οι οδηγοί δεν μπορούν να εκφραστούν τόσο ελεύθερα, γιατί υπάρχει ο έλεγχος από τα αφεντικά των ομάδων και τη FIA. Δεν μπορούν να δείξουν τα συναισθήματά τους.

O ισχυρός άνδρας της Formula 1 μίλησε και για τον Michael Schumacher ο οποίος αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Η Formula 1 τον χρειαζόταν περισσότερο από ό,τι εκείνος τη Formula 1 κατά την επιστροφή του. Θα μας λείψει. Δεν νομίζω πως η επάνοδός του έβλαψε τη φήμη του επειδή δεν είχε το ίδιο καλά αποτελέσματα με το παρελθόν. Το μονοθέσιο που είχε στη διάθεσή του δεν ήταν αντάξιό του.

Όσο για το πότε θα αποχωρήσει ο ίδιος από την κεφαλή της Formula 1, είπε:

Ακόμη έχω τα πάντα υπό έλεγχο. Η Formula 1 είναι το μωρό μου. Μπορώ και τώρα, στα 82 μου, να το προσέχω. Όμως αργά ή γρήγορα θα χρειαστώ μια babysitter. Όταν νιώσω πως δεν μπορώ να προσφέρω όσα χρειάζεται το πρωτάθλημα, θα σταματήσω.

[Πηγή: Bild | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...