Το “Χαμόγελο του Παιδιού” έκανε μια έκκληση ζητώντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που ζουν σε οικογένειες με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, τις οποίες στηρίζει ο οργανισμός μέσω του πανελλαδικού δικτύου Κέντρων Στήριξης που διαθέτει και έτσι η Mercedes-Benz Hellas αποφάσισε να βοηθήσει. Η συλλογή των προϊόντων αυτών γίνεται σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο Golden Hall, το οποίο ένωσε τις δυνάμεις του με το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον ευγενή αυτό σκοπό.

Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Επικοινωνίας της Mercedes-Benz Ελλάς, κα Αλεξάνδρα Χρυσού βρέθηκε εκεί για να παραδώσει συμβολικά κάποια από τα είδη πρώτης ανάγκης που ζήτησε το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η Mercedes-Benz στηρίζει σταθερά και με συνέπεια το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, διότι πιστεύει στο έργο του και βλέπει τα αποτελέσματα των προσπαθειών του στα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών που φιλοξενούνται στα διάφορα σπίτια που λειτουργεί. Τώρα, δεδομένων των αναγκών του οργανισμού, εκτός από την άμεση υποστήριξη των σπιτιών βοηθούμε και στη δράση αρωγής οικογενειών με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να βάλουμε λίγα χαμόγελα στη ζωή κάποιων ανθρώπων που υποφέρουν από την ανέχεια.

[Πηγή: Mercedes-Benz Hellas]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Και αυτά τα Χριστούγεννα η Mercedes-Benz κοντά στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»!

Φέτος το «Χαμόγελο του Παιδιού» έκανε μία έκκληση στην οποία η Mercedes-Benz δεν μπορούσε να αντισταθεί. Ζήτησε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που ζουν σε οικογένειες με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, τις οποίες στηρίζει ο οργανισμός μέσω του πανελλαδικού δικτύου Κέντρων Στήριξης που διαθέτει. Η συλλογή των προϊόντων αυτών γίνεται σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο Golden Hall, το οποίο ένωσε τις δυνάμεις του με το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον ευγενή αυτό σκοπό.

Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Επικοινωνίας της Mercedes-Benz Ελλάς, κα Αλεξάνδρα Χρυσού βρέθηκε εκεί για να παραδώσει συμβολικά κάποια από τα είδη πρώτης ανάγκης που ζήτησε το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

«Η Mercedes-Benz στηρίζει σταθερά και με συνέπεια το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, διότι πιστεύει στο έργο του και βλέπει τα αποτελέσματα των προσπαθειών του στα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών που φιλοξενούνται στα διάφορα σπίτια που λειτουργεί. Τώρα, δεδομένων των αναγκών του οργανισμού, εκτός από την άμεση υποστήριξη των σπιτιών βοηθούμε και στη δράση αρωγής οικογενειών με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να βάλουμε λίγα χαμόγελα στη ζωή κάποιων ανθρώπων που υποφέρουν από την ανέχεια».

[/learn_more]