Montezemolo: Ο Ecclestone γέρασε και δεν ξέρει τι λέει!

Σχετικά άρθρα

Πιο θυμωμένος από ποτέ εμφανίστηκε ο Luca di Montezemolo, όταν του ζητήθηκε να πάρει θέση για τα λεγόμενα του Bernie Ecclestone, ο οποίος δήλωσε, στο πλαίσιο της θύελλας που ξέσπασε από το video που έδειχνε ότι ο Vettel προσπέρασε παράνομα τον Jean-Eric Vergne (κάτι που, τελικά, δεν έκανε), λέγοντας ότι είναι ντροπή που η Ferrari εξέταζε να καταγγείλει το θέμα στη FIA, αν και δεν το έκανε.

Ο Πρόεδρος της Ferrari έδωσε μια πολύ σκληρή απάντηση στον 82χρονο, λέγοντας:

Ο Ecclestone; Θα πρέπει να δείχνεις σεβασμό στους μεγαλύτερούς σου, ειδικά όταν έχουν φτάσει στο στάδιο που δεν ελέγχουν αυτά που λένε. Ωστόσο, τα γηρατειά δεν συμβαδίζουν με κάποιους ρόλους κι ευθύνες.

Ο Ιταλός είπε πως ο Sebastian Vettel έγινε άξια Παγκόσμιος Πρωταθλητή, όπως και η Red Bull Racing.

Η FIA δήλωσε ότι, για αυτούς, δεν υπήρξε παράβαση, κι έτσι το θέμα έκλεισε. Συγχαρητήρια στον Vettel και στη Red Bull, διότι όποιος κερδίσει μια τόσο δύσκολη σεζόν, αξίζει τον τίτλο, κι επειδή στη Ferrari κάναμε ό,τι κάναμε. Και θα τους συγχαρώ και την επόμενη σεζόν, αν κερδίσουν το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ήμασταν ένας από τους βασικότερους πρωταγωνιστές της σεζόν. Παλέψαμε για τον τίτλο μέχρι και τον τελευταίο αγώνα, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για ‘μάς. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι στην κορυφή. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, προκειμένου να δώσουμε στους οδηγούς μας ένα μονοθέσιο-νικητή.

[Πηγή: Gazzetta dello Sport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...