Video: Bugatti Veyron Grand Sport Venet

Σχετικά άρθρα

H Bugatti έδωσε και ένα video της Veyron Grand Sport Venet, της ειδικής έκδοσης της Veyron Grand Sport, την οποία κατασκεύασε σε συνεργασία με τον Γάλλο καλλιτέχνη Bernar Venet παρουσίασε ακόμη μια ειδική έκδοση της. Η Bugatti ζήτησε από τον Venet να δημιουργήσει κάτι το ξεχωριστό για την εβδομάδα Art Basel Miami Beach.

Έτσι ο Γάλλος δημιούργησε αυτό το κολλάζ από μαθηματικές και επιστημονικές εξισώσεις, τις οποίες χρησιμοποίησαν οι μηχανικοί της Bugatti κατά τον σχεδιασμό της Veyron. Η δίχρωμη Veyron φορά διαφορετικές ζάντες και στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις σε καφέ και χάλκινες λεπτομέρειες.

Μηχανικά φορά τον W16 8,0-λιτρο quad-turbo κινητήρα απόδοσης 1.001 ίππων έχοντας τελική ταχύτητα 405 χλμ/ώρα με την σκληρή οροφή, ενώ με την μαλακή οροφή έχει τελική ταχύτητα 360 χλμ/ώρα.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο διάδοχος της Bugatti Chiron

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του νέου hypercar της Bugatti που θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στις 20 Ιουνίου. Το αυτοκίνητο θα παίρνει κίνηση από τον...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...