Vettel: Μπορούμε να κάνουμε ό,τι έχει κάνει η Ferrari

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της Formula 1· έχει 16 πρωταθλήματα κατασκευαστών, 15 πρωταθλήματα οδηγών, 219 νίκες, 207 pole positions και 227 ταχύτερους γύρους, και όλα αυτά σε 852 Grands Prix. Η μεγάλη κυριαρχία της ιταλικής ομάδας υπήρξε από το 1999 μέχρι και το 2004, όταν οι Ross Brawn, Jean Todt, Rory Byrne και Michael Schumacher αποτελούσαν έναν “φονικό” συνδυασμό.

Ο Sebastian Vettel έχει καταφέρει να πάρει, μαζί με τη Red Bull Racing, τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, και πιστεύει ότι η αυστριακή ομάδα μπορεί να κάνει ό,τι έκανε και η Scuderia.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Ferrari και η Mercedes έχουν μια μεγάλη ιστορία, ένας είδος μύθου. Όμως, είμαστε κι εμείς σε καλό δρόμο, για να πετύχουμε το ίδιο με τη Red Bull, και αυτός πρέπει να είναι ο στόχο μας.

Δεν είναι απίθανο να συμβεί αυτό· ο Vettel ανήκει στους κορυφαίους οδηγούς τού αθλήματος, ο Adrian Newey είναι ο καλύτερος αεροδυναμιστής της Formula 1, και ο Dietrich Mateschitz έχει τη διάθεση να ρίχνει χρήματα, ώστε να διατηρηθεί η κυριαρχία της ομάδας του. Βέβαια, η αυστριακή ομάδα θα πρέπει να εμφανιστεί ανταγωνιστική και με τις πολύ μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς, το 2014.

[Πηγή: Sport Bild | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images/Red Bull Racing | Thanks for the tip, Γιώργο!]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...