Ο πιο βλάκας ληστής αυτοκινήτου του κόσμου, απέτυχε να κλέψει τρία αυτοκίνητα ενώ κρατούσε όπλο

Σχετικά άρθρα

car_thief

Με διαφορά, ο συγκεκριμένος ληστής είναι ο πιο βλάκας ληστής του κόσμου. Έχοντας ένα όπλο στα χέρια του, ο ληστής θέλησε να κλέψει όχι ένα, αλλά τρία αυτοκίνητα, αλλά τελικά αυτό που κατάφερε ήταν να φύγει άπραγος.

Το περιστατικό συνέβη στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια όταν εμφανίστηκε στο parking ενός μεγάλου πολυκαταστήματος και με την απειλή όπλου, πλησίασε μια γυναίκα ώστε αυτή να του δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. Την διέταξε να μπει στο κάθισμα του οδηγού, με την γυναίκα να σκέφτεται λογικά, να πατά το γκάζι και να εξαφανίζεται, αφήνοντας τον ληστή με το… όπλο στο χέρι.

Ο ληστής αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του αλλού. Έτσι πήγε ξανά σε μια γυναίκα και της ζήτησε να γυρίσει με την πλάτη στο αυτοκίνητο της. Η ίδια δεν τον άκουσε και έτρεξε προς το κατάστημα ζητώντας βοήθεια. Ληστής-Θύματα: 0-2 με τον ληστή να προσπαθεί και για τρίτη φορά να κλέψει ένα αυτοκίνητο.

Έτσι πλησίασε ακόμη μια γυναίκα και με την απειλή όπλου την διέταξε να του δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. Αυτή τα έδωσε, αλλά ο ίδιος ήταν τόσο βλάκας που κατάφερε και κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, αφού η γυναίκα είχε ενεργοποιήσει τον συναγερμό. Τελικά έσπασε το παράθυρο και δραπέτευσε μέσα από το αυτοκίνητο. Ίσως έβαλε μυαλό τελικά και είδε ότι οι ληστείες αυτοκινήτων δεν του ταιριάζουν.

[Πηγή: NBC News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...