Δέκα Supercars κατασχέθηκαν από την αστυνομία του Λονδίνου

Σχετικά άρθρα

10 Supercars Seized by British Police

Η Μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου μέσα στο 2012, κατάσχεσε περισσότερα από 44.000, όπου ανάμεσα τους βρισκόταν και αρκετά supercars. Το πρόγραμμα της αστυνομίας ονομάζεται Operation Cubo και συνολικά υπήρχαν 1.000 συλλήψεις.

Τα μπλόκα της αστυνομίας στήθηκαν σε όλο το Λονδίνο και τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα πιάστηκαν μέσα από αυτόματες κάμερες αναγνώρισης των πινακίδων κυκλοφορίας. Στη συνέχεια η αστυνομία εντόπιζε τον ιδιοκτήτη του οχήματος και προχωρούσε σε κατάσχεση του οχήματος.

Η αστυνομία αναφέρει ότι με την “Operation Cubo” κατάφερε και προχώρησε σε συλλήψεις σε ανθρώπους που κατείχαν όπλα, ξέπλεναν χρήματα και πωλούσαν ναρκωτικά. Ανάμεσα σε αυτούς, υπήρχαν και αρκετοί Άραβες, οι οποίοι δεν είχαν ασφαλίσει τα supercars τους.

[Πηγή: Dailymail]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...