Αυτή είναι η νέα Chevrolet Corvette

Σχετικά άρθρα

Chevrolet Corvette C7 Leaked Photos (1)

Αυτή είναι η νέα Chevrolet Corvette C7 της οποίας διέρρευσαν φωτογραφίες, με την επίσημη παρουσίαση της να έχει προγραμματιστεί για τις 13 Ιανουαρίου στο Detroit. Τα σκίτσα τελικά που είχανε διαρρεύσει ήταν πέρα για πέρα αληθινά με τη νέα Vette να διαθέτει τραπεζοειδή πίσω φωτιστικά σώματα και 4-πλες απολήξεις στο κέντρο.

Μέχρι στιγμής έχουνε διαβάσει πέντε πράγματα που δεν ξέραμε γι’αυτή, έχουμε δει επίσημα τον κινητήρα της αλλά και teaser videos όπου μάθαμε ότι θα διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Μηχανικά θα φορά τον νέο 6,2-λίτρων LT1 V8 κινητήρα ο οποίος αποδίδει 450 άλογα με 610 Nm ροπής, με κόφτη 6.600 σ.α.λ, με την Corvette με αυτό τον κινητήρα, να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 4 δευτερόλεπτα. Ο κινητήρας είναι πιο αποδοτικός από τον LS3 V8 αφού διαθέτει και σύστημα απενεργοποίησης των μισών κυλίνδρων και σε χαμηλά φορτία, έχει μέση κατανάλωση 9,8 λίτρα/100 χλμ.

Θα είναι διαθέσιμη και με μηχανικό 7-τάχυτο κιβώτιο εκτός από το αυτόματο κιβώτιο ενώ αργότερα θα παρουσιαστεί και η έκδοση Stingray η οποία θα φορά έναν V8 5,5-λίτρων κινητήρα απόδοσης 400 ίππων.

[Πηγή: Facebook]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα