Luca di Montezemolo: “Vettel αντί Hamilton!”

Σχετικά άρθρα

Montezemolo-esalta-Alonso

Ο Luca di Montezemolo έχει δηλώσει άπειρες φορές ότι θεωρεί τον Fernando Alonso τον καλύτερο οδηγό του Grid. Ο Ισπανός το έχει αποδείξει πολλές φορές κι απλά περιμένει τη στιγμή της επιβεβαίωσης. Μια στιγμή που θα σημαίνει ότι μάζεψε τον πρώτο του κόκκινο τίτλο με τη Scuderia Ferrari! Απ’εκεί και πέρα, ο ισχυρός άνδρας της Ιταλικής ομάδας προέβει σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις που αφορούν το μέλλον.

Μεταξύ όλων των οδηγών, οι Vettel και Hamilton θα ήταν το ιδανικό δίδυμο για το μέλλον. Με μία διαφορά, ο Sebastian Vettel είναι νεότερος!

Και συνέχισε:

Πρώτα απ’όλα, απ’όλους τους οδηγούς έχουμε τον καλύτερο, όσον αφορά ταχύτητα, ευφυΐα και ικανότητα να δουλέψει με την ομάδα! Όταν έχεις τον καλύτερο οδηγό πρέπει να τον βάζει σε καλύτερη κατάσταση, ούτως ώστε να πετύχει, να κερδίσει αλλά και να έχει ένα καλό περιβάλλον χωρίς προβλήματα. Αλλά αν ο Fernando αποφασίσει να πάει να ζήσει στη Χαβάη με την κοπέλα του, θα διάλεγα τον Sebastian Vettel για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Θα ήταν ο καλύτερος για εμάς.

Κλείνοντας, ο Luca di Montezemolo τόνισε ότι του αρέσει ο Sebastian Vettel γιατί δεν είναι αλαζόνας. Θέλει να κερδίζει αλλά δεν το κάνει αλαζονικά! Πρόσθεσε, επίσης, ότι ο Michael Schumacher του είπε ότι ο μικρός προερχόταν από τα karts και είχε την πιο μεγάλη δυναμική απ’όλους! Αναμφίβολα, ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις του Luca di Montezemolo και ξεκάθαρος ο στόχος! Ακούει στο όνομα Sebastian Vettel και ίσως σε λίγα χρόνια να έχουμε μία βόμβα μεγατόνων στο Πρωτάθλημα της Formula 1. Μπορεί ο μεγάλος Ιταλός της Ferrari να φέρει στο Maranello τον Sebastian Vettel;

[Πηγή: BBC]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...