S.Perez: “Μοναδικός στόχος ο τίτλος!”

Σχετικά άρθρα

_1DX4757

Έφυγε από τη Sauber με προορισμό το Woking! Στο δρόμο κάπου άρχισαν τα μουρμουρητά και οι ψίθυροι για λανθασμένη κίνηση του Martin Whitmarsh! Ο Martin Whitmarsh υπεραμύνθηκε της απόφασης του και τόνισε ότι ο Μεξικανός είναι απλά ένα ακατέργαστο διαμάντι που χρειάζεται δουλειά και στήριξη για να λάμψει. Ο καιρός πέρασε και ο Sergio Perez έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Τεχνολογικό Κέντρο της McLaren. Μία εμφάνιση που ήταν καθόλα εντυπωσιακή, αφού ο νεαρός Μεξικανός κατέφτασε στο Woking με μία MP4-12C, αξίας 200.000 λιρών! Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο Sergio γι’αυτή του την πρώτη επίσκεψη στο Woking αλλά και για τις φιλοδοξίες και τους στόχους που έχει για το μέλλον.

Είμαι ‘δω για να δώσω όλα όσα μπορώ, για να κάνω το καλύτερο που μπορώ σε κάθε αγώνα, μέσα κι έξω απ’το μονοθέσιο και για να δουλέψω με τη σπουδαία οικογένεια της McLaren. Όταν έρχεσαι στη McLaren, στόχος είναι μόνο η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Σε αντίθετη περίπτωση δεν πρέπει να βρίσκεσαι εδώ.Όλοι εδώ δουλεύουν γι’αυτό το σκοπό και ήρθα εδώ για να πράξω το ίδιο.

Και πρόσθεσε:

Ο Jenson Button είναι ένας πολύ γρήγορος οδηγός και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο! Είναι εγγυημένο ότι θα είναι γρήγορος και ανταγωνιστικός. Θα πρέπει να φτιάξω τον δικό μου προσωπικό χώρο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μπορώ να δουλέψω και με τον Jenson. Θα πρέπει να μάθω πολλά απ’αυτόν αλλά ταυτόχρονα θέλω να τον κερδίσω.

Αναμφίβολα, ο Μεξικανός εμφανίστηκε προσγειωμένος και ταυτόχρονα προσηλωμένος για το τι πρέπει να κάνει στο Woking. Το στοίχημα είναι μεγάλο και πρέπει να το κερδίσει ή τουλάχιστον να καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μία ομάδα όπως η McLaren χρειάζεται επιτυχίες και ο Martin Whitmarsh γνωρίζει πολύ καλά ότι το δίδυμο της επόμενης χρονιάς θα πρέπει να δουλέψει για να πετύχει πολλά για τη Βρετανική ομάδα!

[Πηγή: Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...