Video: Lamborghini Aventador Italian Job!

Σχετικά άρθρα

169961_10152449506295593_731127439_o

Τρεις βελτιωμένες Lamborghini Aventador από την Oakley Design κυκλοφορούν στο Λονδίνο και οι ιδιοκτήτες τους, πήραν τον γνωστό video uploader στο YouTube Shmee150 και έκαναν μερικά flybys περάσματα. Η πράσινη ανήκει στον Nasser Al-Thani ενώ οι άλλες δύο έχουν άγνωστους σε εμάς ιδιοκτήτες.

Και τα τρία φορούν νέο bodykit το οποίο πλέον είναι 100% από carbon, όπως carbon είναι επίσης οι πλαϊνοί καθρέπτες, το κάλυμμα του κινητήρα και η οροφή. Νέος είναι και ο διαχύτης, ο οποίος είναι βαθύτερος και έχει αναπτυχθεί στην αεροδυναμική σήραγγα της MIRA προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

Τα supercar ζυγίζουν 35 κιλά λιγότερα από όσο βγαίνουν από το εργοστάσιο στη Sant’agata. Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί ειδικό ταμπελάκι στον χώρο του κινητήρα, στον πίνακα οργάνων και στα μαρσπιέ στις πόρτες.

Μηχανικά ο V12 6.5-λίτρων αποδίδει 760 άλογα χάρη στον επαναπρογραμματισμό της ECU, της νέας εισαγωγής αέρα και της νέας εξάτμισης τιτανίου, ενώ όποιος το επιθυμεί, μπορεί να την κάνει αποκλειστικά πισωκίνητη. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει γρηγορότερα σε 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ έχει τελική ταχύτητα 371 χλμ/ώρα.

Bonus! Άκουσε και μια Lamborghini Murcielago LP670-4 SV με εξάτμιση της Larini.

http://www.youtube.com/watch?v=Z-mTGi9Bs1w&feature=player_embedded

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...