Η Kosmocar επίσημος αντιπρόσωπος της Ducati

Σχετικά άρθρα

Audi acquires Ducati

Μετά την εξαγορά της Ducati από την Audi ή καλύτερα από την Lamborghini, η ελληνική αντιπροσωπεία και των δύο εταιριών στην Ελλάδα, η Kosmocar, ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την επίσημη εκπροσώπηση των μοτοσυκλετών Ducati καθώς και των ανταλλακτικών, αξεσουάρ και ειδών ένδυσης για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στο δελτίο τύπου, η Ducati ευχαριστεί την Hellinmoto για την 20ετή στενή συνεργασία και καλωσορίζει με ενθουσιασμό τη νέα συνεργασία της με την Kosmocar και των στελεχών που θα την εκπροσωπούν.

[Πηγή: Kosmocar ]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η Ducati ανακοινώνει το νέο της Εκπρόσωπο για την Ελλάδα και την Κύπρο

Η KosmocarA.E., Επίσημος Εισαγωγέας των αυτοκινήτων, Volkswagen, Audi και Bentley, Επίσημος Επισκευαστής Lamborghiniκαι Εκπρόσωπος της Bugattiστην Ελλάδα, εξουσιοδοτείται τώρα και για την εκπροσώπηση της Ducati στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Λίγους μόνο μήνες μετά την απόκτηση της θρυλικής κατασκευάστριας εταιρίας μοτοσυκλετών Ducati, από την Audi AG, μέσω της θυγατρικής της Lamborghini S.P.A. η Kosmocar A.E. αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της Ducati στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η ήδη πετυχημένη συνεργασία της Kosmocar με το VOLKSWAGEN GROUP τα τελευταία 42 χρόνια, σε συνδυασμό με την οργάνωση–πρότυπο της εταιρείας και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της – βασικές προϋποθέσεις που διασφαλίζουν την επιτυχία μιας μάρκας – οδήγησαν στην επίτευξη της συνεργασίας αυτής.

Η Ducati είναι γνωστή παγκόσμια ως ένας premium κατασκευαστής μοτοσυκλετών. Έχει δημιουργήσει μοναδικά μηχανολογικά σύνολα υψηλών επιδόσεων, πλαίσια υψηλής ακαμψίας με ελαφρύ βάρος, αποτελώντας ταυτόχρονα έναν από τους πιο κερδοφόρους κατασκευαστές παγκόσμια. Επιπλέον είναι μία εταιρία που ήδη δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο και διαθέτει γραμμές παραγωγής στην Bologna της Ιταλίας, καθώς και σε ιδιόκτητο εργοστάσιο στην Ταϋλάνδη. Ειδικοί αναλυτές προβλέπουν ότι η αγορά μοτοσυκλετών θα αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια, με επίκεντρο την Ασία. Το 2011 η Ducati πούλησε 42,000 μοτοσυκλέτες παγκόσμια, επιτυγχάνοντας έναν κύκλο εργασιών που έφτασε τα 480 εκατομμύρια Ευρώ, ενώ απασχολεί περίπου 1,200 εργαζόμενους.

Η Ducati εμπλέκεται ενεργά στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας μέσω του αγωνιστικού της τμήματος Ducati Corse. Οι αγωνιστικές δραστηριότητες της εστιάζονται στην εργοστασιακή ομάδα που

συμμετέχει στο MotoGP, το κορυφαίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας και στο SBK, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, μέσω υποστηριζόμενων ιδιωτικών επαγγελματικών ομάδων.

Η Ducati έχει κερδίσει 17 Πρωταθλήματα Κατασκευαστή και 16 Πρωταθλήματα Οδηγών, όντας ο πιο επιτυχημένος Ευρωπαίος κατασκευαστής της σύγχρονης ιστορίας .

Η Kosmocar Α.Ε. θα αναπτύξει τη νέα της μάρκα Ducati στην Ελληνική Αγορά, με την πελατο-κεντρική της προσέγγιση, την οργάνωση, την τεχνογνωσία της, την εμπορική δύναμη και παράδοση που διαθέτει, εξασφαλίζοντάς της μια επιτυχημένη πορεία στο μέλλον.

Τη Διεύθυνση Πωλήσεων και Marketing της Ducati αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Μυτιληνάκης, προερχόμενος από το χώρο της μοτοσυκλέτας με πολυετή εμπειρία στην εξειδικευμένη αυτή αγορά.

Η Ducati ανακοινώνει το νέο της Εκπρόσωπο για την Ελλάδα και την Κύπρο

Borgo Panigale (Bologna, Iταλία) 22 Ιανουαρίου 2013 – Η Ducati Motor Holding S.p.A. ανακοινώνει ότι στις 18 Φεβρουαρίου 2013, η Kosmocar Α.Ε. αναλαμβάνει την επίσημη εκπροσώπηση των μοτοσυκλετών Ducati καθώς και των ανταλλακτικών, αξεσουάρ και ειδών ένδυσης για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Ducati ευχαριστεί την Hellinmoto για την 20ετή στενή συνεργασία και καλωσορίζει με ενθουσιασμό τη νέα συνεργασία της με την Kosmocar και των στελεχών που θα την εκπροσωπούν.

Ducati Motor Holding S.p.A. – Μέλοςτης Audi AG

Η Ducati ιδρύθηκε το 1926 και  κατασκευάζει σπορ εμπνευσμένες μοτοσυκλέτες από το 1946, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τους μοναδικούς “Desmo“ κινητήρες υψηλής απόδοσης, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία.

Καλύπτοντας διάφορα τμήματα της αγοράς ,η γκάμα μοτοσικλετών της Ducati χωρίζεται στις εξής οικογένειες μοντέλων: Diavel, Hypermotard, Monster, Multistrada, Streetfighter και Superbike.

Οι αυθεντικές μοτοσυκλέτες “made in Italy” πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο και κυρίως στις αγορές της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Ασίας.

Η Ducati συμμετέχει τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP με επίσημη ομάδα.

Στο πρωτάθλημα Superbike, η Ducati έχει κερδίσει 17 τίτλους κατασκευαστών και 14 τίτλους οδηγών ενώ το 2011 πέρασε το ιστορικό ορόσημο σε αγώνες με 300 νίκες.

Επίσης, η Ducati συμμετέχει στο MotoGP από το 2003 ενώ κατέκτησε ταυτόχρονα τους τίτλους κατασκευαστών και οδηγών το 2007.

[/learn_more]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...

Λουκέτο για 2 χρόνια στα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Σε εξειδίκευση των μέτρων σφράγισης παραβατικών πρατηρίων καυσίμων για δυο συναπτά έτη και των προϋποθέσεων δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων των παραβατών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή...

Κλείνει η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού. Με παράκαμψη θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Kλείνει άμεσα η σήραγγα "Μαλακάσι Α" της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος από εξειδικευμένους δομοστατικούς, των οποίων η έκθεση...

Μείωση 8,5% στις πωλήσεις νέων ΙΧ τον Μάρτιο στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΣΕΑΑ, κατά τον Μάρτιο του 2024 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 20.747 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού)...