Spy Photo: Το εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz S-Class

Σχετικά άρθρα

73690803401373930

Πριν λίγες μέρες είδαμε την Mercedes-Benz S-Class με πολύ λιγότερο καμουφλάζ και τώρα βλέπουμε μια πεντακάθαρη φωτογραφία του εσωτερικού της.

Σε αυτήν βλέπουμε δύο πολύ μεγάλες οθόνες LCD με ειδική επίστρωση για να αποτρέπονται οι αντανακλάσεις των ακτίνων του φωτός. Ο συνολικός σχεδιασμός είναι θα έλεγα εξελικτικός σε σχέση με το σημερινό, καθώς δεν είναι εντελώς διαφορετικό από το σημερινό μοντέλο, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Το πρωτότυπο ήταν εξοπλισμένο και με μια κάμερα 360 μοιρών που έκανε το ντεμπούτο της στη νέα GL-Class. Επίσης, από διαθέτει και ακριβό ξύλο και τιμόνι δύο ακτίνων.

Η νέα S-Class έχει κωδική ονομασία W222 και θα είναι διαθέσιμη σε sedan, coupe, cabrio, με μεγάλο μεταξόνιο αλλά και Pullman. Η τελευταία θα αντικαταστήσει τα μοντέλα της Maybach, η οποία ήδη σταμάτησε τις πωλήσεις της. Η S600 Pulllman θα έχει μήκος κοντά τα 6.5 μέτρα και νέα μπροστά φωτιστικά σώματα, έτσι ώστε να διαφέρει από την κανονική S-Class. Στο εσωτερικό η πολυτέλεια θα είναι διάχυτη με υψηλής ποιότητας δέρματα και ξύλινα διακοσμητικά, με τα πίσω καθίσματα να έχουν retro σχεδίαση. Μηχανικά θα φορά έναν V12 κινητήρα με τις φήμες να θέλουν να αποδίδει 552 άλογα.

H νέα Mercedes S-Class θα διαθέτει αλουμινένιο σώμα και και στιλιστικά θα μοιάζει στο Aesthetics S Concept, το οποίο δανείζεται στοιχεία από τα πρωτότυπα F125 και F800. Θα φορά μια ολοκαίνουργια αλουμινένια ανάρτηση που θα συνδυάζεται με το σύστημα Magic Ride Control όπου μέσω καμερών θα διαβάζει το δρόμο και θα ρυθμίζει αυτόματα την ανάρτηση για να βελτιώσει την οδηγική άνεση.

Μηχανικά θα φορά μια γκάμα κινητήρων οι οποίοι θα είναι φιλικότεροι προς το περιβάλλον με μειωμένη κατανάλωση. Ανάμεσα τους θα υπάρχουν οι 250 CDI, S350 CDI, S300 Bluetec hybrid, S400 Bluetec hybrid, S500, S600, S63 AMG και ίσως επιστρέψει και η S65 AMG. Όλοι θα διαθέτουν σύστημα start/stop, σύστημα ανάκτησης ενέργειας, ηλεκτρομηχανικό τιμόνι και 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης εξετάζεται και μια ηλεκτρική έκδοση της.

[Πηγή: Αutospies]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...