Horner: Ο Marko θα πρέπει να είναι πιο ειλικρινής

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of USA - Qualifying

Ο Helmut Marko, αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull Racing και δεξί χέρι του ιδιοκτήτης της ομάδας, Dietrich Mateschitz, εκφράζει την άποψή του για πολλά θέματα, αλλά το κακό είναι ότι το κάνει με τρόπο που ενοχλεί πολλούς οπαδούς της Formula 1. Ο Αυστριακός αναφέρθηκε τελευταία στον Mark Webber, λέγοντας πως ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull θα πρέπει να κάνει ό,τι χρειάζεται, ώστε ο Sebastian Vettel να κατακτήσει ξανά το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αντίδραση, όμως, έχουμε μέσα από την αυστριακή ομάδα, με τον Christian Horner να επεμβαίνει, λέγοντας πως η ομάδα χρειάζεται να και το 100% της απόδοσης του Webber, για να μπορέσει η ομάδα να κατακτήσει όσο περισσότερους βαθμούς είναι δυνατό.

Ξέρουν ότι χρειαζόμαστε το 100% όλων στην ομάδα. Δεν μπορείς να κερδίσεις τον τίτλο μόνο με το 90%· χρειάζεσαι το 100%, και είμαι άνετος μ’ αυτό. Αν δεν ήμασταν ευχαριστημένοι με τον Mark, δε θα είχαμε υπογράψει μαζί του για τη φετινή χρονιά.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Helmut μπορεί να είναι λίγο πιο ειλικρινής κατά καιρούς με τις παρατηρήσεις του, αλλά έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του, και, μερικές φορές, αυτά μπορούν να παρερμηνευθούν, επίσης.

Σωστή η “παρέμβαση” του Horner, μα δε νομίζω πως ο Marko, που είναι φανατικός οπαδός του Vettel, θ’ αλλάξει συμπεριφορά, αφού είναι στο DNA του να προσβάλει συνεχώς τους άλλους, δίχως να κοιτάει τι γίνεται στη δική του ομάδα.


[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...