Video: Δες μια Ferrari Enzo σε WRC καταστάσεις [OMG!]

Σχετικά άρθρα

Ferrari Enzo

Αν σου πω να σκεφτείς τη Ferrari Enzo, τι εικόνες θα σχηματίσεις στο μυαλό σου; Κάτι πολύ πιθανό είναι να τη φανταστείς σε κάποιον αυτοκινητόδρομο, δίχως κανένα άλλο αυτοκίνητο μπροστά σου, με το ιταλικό HyperCar να σε παρακαλεί να φτάσεις το γκάζι στο πάτωμα, για να τρυπήσεις τον αέρα σαν σφαίρα.

Σου έχω, όμως, κάτι τελείως διαφορετικό, καθώς θα τη δεις έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί ή έτσι όπως δεν της έχεις φανταστεί! Ο ιδιοκτήτης αυτής της Enzo απολαμβάνει 100% το αυτοκίνητό του, αφού κάνει αυτό που οι άλλοι δεν τολμούν: να την βάλει σε WRC καταστάσεις! Ξέχνα την άσφαλτο! Εδώ έχουμε χώμα και λάσπες, και δε μας ενδιαφέρει αν λερωθεί το εκπληκτικό αυτό HyperCar ή αν κάποιο χαλικάκι την “τραυματίσει” ελαφρά!

Για την ιστορία, να θυμίσω ότι ο τύπος είναι αυτός που έχει κάνει πρόσφατα burnout με μια Bugatti EB110 SS, έχει driftάρει στις λάσπες με μια Rolls Royce Phantom, έχει κάνει burnout με μια F50, ενώ μας έχει δείξει και ένα video, όπου η δική 288 GTO πετάει φλόγες.

Επιλέγεις 1080p και απολαμβάνεις ίσως το καλύτερο video που έχουμε δει με την Enzo!

[Πηγή: YouTube | Thanks for the tip, LiL~BLaZeR!]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...