Περισσότερες φωτογραφίες του Mercedes G63 AMG 6×6 Pickup

Σχετικά άρθρα

Mercedes G63 AMG 6x6 V8 Biturbo pickup (1)

Δεν γίνεται να μην θυμάσαι το Mercedes G63 AMG 6×6 Pickup. Τώρα κυκλοφόρησαν περισσότερες λεπτομέρειες από το τεράστιο 6×6 pickup το οποίο φαίνεται ότι είναι η έκδοση παραγωγής του στρατιωτικού G-Class του στρατού της Αυστραλίας και της Σουηδίας.

Πρόκειται για εργοστασιακή έκδοση της G63 AMG που φορά εκτός δρόμου ελαστικά, αναρτήσεις της Öhlins και σύστημα πίεσης ελαστικών. Μηχανικά φορά τον V8 twin-turbo V8 5,5-λίτρων απόδοσης 544 ίππων με 760 Nm ροπής που συνδυάζεται με το 7-τάχυτο 7G-TRONIC αυτόματο κιβώτιο.

Σύμφωνα με τελωνειακά έγραφα που συνόδευαν το αυτοκίνητο όταν το πρωτοείδαμε στη Ναμίμπια, το αυτοκίνητο κοστίζει 650.000 ευρώ. Το θεωρώ δεδομένο ότι θα δούμε μερικά απ’αυτά να κάνουν βόλτες στη Μέση Ανατολή.


[Πηγή: Autobild.de]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...