Και νέες φήμες: Μηχανικοί της Honda δουλεύουν στη McLaren

Σχετικά άρθρα

McLaren-Honda-MP4-4

Όλο και πιο έντονες γίνονται οι φήμες που θέλουν τη Honda να γίνεται προμηθευτής turbo V6 κινητήρων για τη McLaren. Και πάλι έρχονται από το Auto Motor und Sport, και λένε ότι η McLaren έχει συμφωνήσει με την Honda. Η κατάσταση, όμως, δε φαίνεται να είναι τόσο ξεκάθαρη όσο πολλοί νομίζουν, γιατί η Mercedes δεν έχει βγει τελείως εκτός παιχνιδιού, καθώς υπάρχει πιθανότητα οι δύο εταιρείες να συνεχίσουν μαζί και το 2014.

Σύμφωνα με τον Michael Schmidt, οι μηχανικοί της ιαπωνικής εταιρείας εργάζονται ήδη στο Woking, αν και μπορεί να ενσωματώσουν τον πρώτο τους κινητήρα στην MP4-30, δηλαδή το μονοθέσιο του 2015, και όχι το 2014. Επιπλέον, η Mercedes πιέζει για μια τελική απόφαση από την πλευρά τής McLaren, την οποία θέλει να πάρει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Φυσικά, αναμένονται περισσότερα νέα γύρω από το θέμα, με τις φήμες να είναι σίγουρο πως θα γίνουν ακόμα εντονότερες μέσα στη σεζόν. Η εγκυρότητα του Auto Motor und Sport είναι γνωστή, και δεν είναι απίθανο να δούμε επιστροφή της Honda με τη McLaren, κάτι που θα ήθελαν αρκετοί οπαδοί της βρετανικής ομάδας και γενικότερα της Formula 1.

[Πηγή: Auto Motor und Sport | Photo: Wikipedia | Thanks for the tip, Μπάμπη!]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...