Η Honda ίσως να εργάζεται πάνω σε turbo κινητήρα Formula 1

Σχετικά άρθρα

McLaren-Honda-MP4-5

Πριν από περίπου έναν χρόνο, διαβάσαμε ότι η Honda μπορεί να επιστρέψει στη Formula 1 σαν κατασκευάστρια turbo V6 κινητήρων, προμηθεύοντας τη McLaren. Η βρετανική ομάδα είχε διαψεύσει αυτές τις φήμες, και τώρα, διαβάζουμε ξανά ότι η ιαπωνική εταιρεία μπορεί να εργάζεται πάνω στους νέους κινητήρες, ώστε να προμηθεύει κάποιες ομάδες από τη νέα σεζόν ή και αργότερα.

Σύμφωνα με τον Jean-Michel Jalinier της Renault, θα υπάρξουν νέοι κατασκευαστές κινητήρων από τη νέα σεζόν, ενώ φήμες θέλουν τον Gilles Simon, επί κεφαλής κινητήρων της Ferrari από το 2006 μέχρι το 2009, να έχει πιάσει δουλειά στην Honda. Ο Simon εργάστηκε και στη FIA, αφού έφυγε από τη Ferrari, ενώ σχεδίασε έναν κινητήρα και για την Pure, που θέλει να γίνει προμηθευτής κινητήρων από το 2014.

Δεν είναι απίθανη η επιστροφή της Honda στη Formula 1, και, αν τελικά αυτή γίνει, θα έχει πολύ ενδιαφέρον ποιες ομάδες θα επιλέξει, αλλά και το πόσο ανταγωνιστικοί θα είναι οι κινητήρες. Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να γίνει αυτό, αν γίνει ποτέ.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...