McLaren: Με τη Mercedes μέχρι και το 2015

Σχετικά άρθρα

Martin Whitmarsh

Πριν από περίπου 1,5 χρόνο, διαβάσαμε για πρώτη φορά ότι υπάρχουν φήμες για επιστροφή της Honda με τη McLaren στην εποχή των turbo κινητήρων, με τη βρετανική ομάδα, μέσω του Jonathan Neale, να διαψεύδει εκείνες τις φήμες. Τώρα, εδώ και περίπου μία εβδομάδα, διαβάζουμε ξανά το ενδεχόμενε επιστροφής το 2014 ή το 2015, με τις φήμες μάλιστα να λένε πως μηχανικοί της Honda εργάζονται ήδη στο Woking.

Η McLaren διαψεύδει ξανά τους ισχυρισμούς αυτούς, μέσω του Martin Whitmatsh, Πρόεδρο της ομάδας, λέγοντας πως το συμβόλαιό τους με τη Mercedes έχει διάρκεια μέχρι και το τέλος τού 2015.

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι έχουμε συμβόλαιο με τη Mercedes-Benz για το 2013, το 2014 και το 2015. Έτσι, έχουμε ένα συμβόλαιο, είναι οι συνεργάτες μας και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε παγκόσμια πρωταθλήματα και αγώνες μαζί.

Έχουμε μια καλή και μακροχρόνια συνεργασία με τη Mercedes-Benz, και φαίνεται πως είμαστε επικεντρωμένοι αυτή τη στιγμή. Μακροπρόθεσμα, ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί; Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Mercedes-Benz. Έκαναν φανταστική δουλειά κι έχουμε κερδίσει πολλά αγώνες μαζί, και προσπαθούμε να κερδίσουμε ακόμα περισσότερους στα επόμενα χρόνια.

Ο Βρετανός μίλησε και για την ανάγκη που υπάρχει για περισσότερους προμηθευτές κινητήρων, κάτι που παραδέχονται όλοι. Φυσικά, οι ποικιλία σε όλους τους τομείς είναι θετική για τη Formula 1, αλλά οι υπεύθυνοι των κανονισμών φαίνεται πως έχουν άλλη άποψη.

Υπάρχουν πολλές φήμες, κι έχω ακούσει για την Porsche, τη Hyundai, τη Honda και όλα αυτά τα ονόματα. Ελπίζω, για τη Formula 1, ότι αυτοί οι κατασκευαστές θα επιστρέψουν, καθώς τους χρειαζόμαστε στο άθλημα. Αυτή τη στιγμή, έχουμε τη Reanult, τη Mercedes και τη Ferrari· χρειαζόμαστε περισσότερους προμηθευτές κινητήρων.

[Πηγή: Sky Sports F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...