Το νέο Ford Mustang επιβεβαιώθηκε ότι θα φορά τον 2,3-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα στην Ευρώπη [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

ford mustang 2015 rendering

Εκπρόσωπος της Ford επιβεβαίωσε ότι η ευρωπαϊκή έκδοση του νέου Mustang θα φορά τον 2,3-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα. Η νέα Μustang θα κατασκευαστεί πάνω σε μια εντελώς καινούρια πλατφόρμα και θα είναι διαθέσιμη και με τον V8 5,0-λίτρων κινητήρα.

Ο τετρακύλινδρος 2,3-λίτρων κινητήρας θα βασίζεται πάνω στον 2,0-λιτρο EcoBoost κινητήρα του Focus ST. Θα αποδίδει κοντά στα 300 άλογα και ακόμη είναι άγνωστο το αν ο κινητήρας αυτός θα προσφέρεται και στην Αμερική.

Η επόμενη γενιά του Ford Mustang, θα πωλείται σε όλο το κόσμο και σχεδιαστικά θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Evos Concept, αφού η Ford έχει επιλέξει να αλλάξει την σχεδίαση του Mustang, επειδή θέλει να το πουλήσει στους ανθρώπους που γεννήθηκαν την δεκαετία του 1980 και του 1990.

Θα διαθέτει μια νέα ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση η οποία θα βελτιώνει την δυναμική συμπεριφορά του μοντέλου ώστε να προσελκύσει τους Ευρωπαίους απαιτητικούς πελάτες, και ίσως αποκτήσει και υβριδική έκδοση, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην αγορά της Ευρώπης και της Ιαπωνίας. Η Ford αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενη γενιά του Mustang κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Νέας Υόρκης το 2014.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Τελικά ο κινητήρας θα είναι διαθέσιμος και στην Αμερικανική αγορά και δεν θα είναι ο entry-level κινητήρας.

[Πηγή: EdmundsRoad& Track]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...