Νέες λεπτομέρειες του Ford Mustang 2015, ένα Shelby GT500 2013 γυρνά στο Nürburgring

Σχετικά άρθρα

Η επόμενη γενιά του Ford Mustang, μάθαμε ότι θα πωλείται σε όλο το κόσμο και ότι σχεδιαστικά θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Evos Concept και τώρα χάρη στο InsideLine μαθαίνουμε νέες λεπτομέρειες γι’αυτό. Το Evos Concept παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2011 με την Ford να έχει επιλέξει να αλλάξει την σχεδίαση του Mustang, επειδή θέλει να το πουλήσει στους ανθρώπους που γεννήθηκαν την δεκαετία του 1980 και του 1990.

Το InsideLine ετοίμασε τις δύο renderings φωτογραφίες που βλέπεις και επικαλείται πηγή μέσα από τη Ford όπου δηλώνει ότι το νέο Mustang θα μοιάζει αρκετά με αυτό που βλέπουμε.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες του νέου Mustang. Θα υπάρχει ο τωρινός V8 5.0-λίτρων αλλά θα τοποθετηθούν τόσο V6 όσο και τετρακύλινδροι Ecoboost κινητήρες. Θα διαθέτει μια νέα ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση η οποία θα βελτιώνει την δυναμική συμπεριφορά του μοντέλου ώστε να προσελκύσει τους Ευρωπαίους απαιτητικούς πελάτες, και ίσως αποκτήσει και υβριδική έκδοση, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην αγορά της Ευρώπης και της Ιαπωνίας. Η Ford αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενη γενιά του Mustang κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Νέας Υόρκης το 2014.

Προτού έρθει η νέα γενιά του Mustang, η Ford έχει πάει το ολοκαίνουργιο  Shelby GT500 2013 με τα 672 άλογα και τα 835 Nm ροπής στο Nürburgring ώστε να κάνει το νέο της muscle car να μπορεί να σταθεί ισάξια απέναντι από την Camaro ZL1 η οποία έχει σημειώσει 7:41.27 στη διάσημη πίστα. Μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες, αν η Ford ανακοινώσει πόσο γύρισε η Shelby GT500 στη Πράσινη Κόλαση. Σε σχέση με την ZL1 αποδίδει σχεδόν 90 άλογα περισσότερα, έχει μεγαλύτερη ροπή και ζυγίζει λιγότερα κιλά, αλλά αρκούν μόνο αυτά ώστε να σημειώσει γρηγορότερο χρόνο στο Nürburgring; Η ενσωμάτωση του video έχει απενεργοποιηθεί, οπότε αν θέλεις να το δεις, ρίξε μια ματιά εδώ.

[Πηγή: Insideline, MotorAuthority]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...