Παράγοντας ο Hamilton για φέτος, ισχυρίζεται ο Horner

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Horner

Ο Lewis Hamilton κάνει κάτι που ελάχιστοι οδηγοί της Formula 1 μπορούν να κάνουν: βγάζει όλη την απόδοση ενός μονοθεσίου στην πίστα. Επιπλέον, ο Βρετανός διεκδικεί κάθε δυνατή θέση, ακόμα κι αν ξέρει ότι η πιθανότητες για να την κερδίσει ή να τη διατηρήσει είναι πολύ λίγες. Αυτά είναι πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα για έναν οδηγό αγώνων, ενώ σίγουρα είναι κάτι που δεν αρέσει σε άλλους οδηγούς, καθώς αυτός είναι ένας τρόπος γι’ αύξηση του ανταγωνισμού.

Ο Πρόεδρος της Red Bull Racing, Christian Horner, μιλά και αυτός για τον Hamilton και τη Mercedes, τονίζοντας πως θα είναι ένας παράγοντας για το φετινό πρωτάθλημα, γιατί η αξία του είναι γνωστή, ενώ και η W04 έχει δείξει να έχει κάποια καλή ταχύτητα, αν και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η ανταγωνιστικότητά της και στους αγώνες, όπου κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί.

Η Mercedes έχει σημειώσει κάποιους πολύ καλούς χρόνους με το πρόγραμμα που είχε. Το μονοθέσιό τους φαίνεται γρήγορο, και, με τον Lewis να είναι στην ομάδα, έχουν κάνει, πολύ λογικά, ένα βήμα μπροστά. Είναι ένας οδηγός-αξία στους χρόνους, και γι’ αυτό υπέγραψαν μαζί του Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Lewis είναι οδηγός παγκόσμιος κλάσης, και θα είναι ένας παράγοντας φέτος.

Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένας παράγοντας αυτή τη σεζόν. Η πρόκλησή τους είναι να διατηρήσουν τη δυναμική που έχουν όλη τη σεζόν, καθώς ήταν αρκετά γρήγοροι της προηγούμενες χρονιές, κερδίζοντας πέρυσι στην Κίνα.

Ο Βρετανός επανέλαβε ξανά ότι στόχος της ομάδας του είναι να η κατάκτηση και των δύο παγκόσμιων τίτλων, επισημαίνοντας πως δεν είναι πυροτέχνημα όπως πολλοί νόμιζαν στην αρχή της κυριαρχίας τους.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...