Αυτό είναι το φυλλάδιο της Alfa Romeo 4C, βλέπουμε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά της

Σχετικά άρθρα

4c-folder2

Στη Γενεύη η Alfa Romeo παρουσίασε τη 4C και τώρα το Ιταλικό AutoEdizione, διέρρευσε το προσπέκτους της, μέσα από το οποίο μαθαίνουμε τα πάντα σε ότι αφορά τα τεχνικά της χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό, τόσο της “απλής” όσο και της Launch έκδοσης.

Το βάρος ανέρχεται στα 895 κιλά με το carbon σασί να ζυγίζει μόλις 52 κιλά. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα, έχει τελική ταχύτητα 258 χλμ/ώρα, έχει αναλογία μικρότερη των 4 κιλών/ίππο με τον 1.750 TBi κινητήρα να αποδίδει 240 άλογα με 350 Nm ροπής, τα οποία τα στέλνει στον πίσω άξονα μέσω ενός αυτόματους κιβώτιου TCT. Το κιβώτιο διαθέτει πρόγραμμα Race ενώ η 4C διαθέτει και σύστημα εκκίνησης.

Τα φρένα είναι της Brembo και τα μπροστά αποτελούνται από αεριζόμενους δίσκους 305×28 mm και τα πίσω από αεριζόμενους δίσκους διαστάσεων 292×22 mm. Πατά στο έδαφος με ζάντες 17″ μπροστά και 18″ πίσω, με ελαστικά διαστάσεων 205/45 και 235/40. Στον επιπλέον εξοπλισμό υπάρχουν ζάντες 18″ και 19″ με ελαστικά 205/40 και 235/35 αντίστοιχα.

Στο προσπέκτους βλέπουμε τις λειτουργίες του ψηφιακού πίνακα οργάνων, με την έκδοση Launch, η οποία θα βγει στην αγορά σε μόλις 50 μονάδες, να είναι διαθέσιμη μόνο σε λευκό ματ και κόκκινο χρώμα. Τα πάντα για τη 4C, μπορείς να διαβάσεις εδώ και εδώ.

[Πηγή: AutoEdizione]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...
Autoblog.gr