Teaser photo: Το νέο Scion tC θα παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη

Σχετικά άρθρα

2014 Scion tC teaser image

Η Scion θα παρουσιάσει το νέο tC στην έκθεση της Νέας Υόρκης την επόμενη εβδομάδα και θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του χρόνου.

Η εταιρία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες αλλά θα είναι το πρώτο facelift από το 2010 που κυκλοφορεί το αυτοκίνητο και από τη teaser φωτογραφία που έδωσε φαίνεται ότι θα έχει ένα πιο επαναστατικό σχεδιασμό και μια αεροτομή ενσωματωμένη στο πίσω μέρος.

Μηχανικά, επίσης δε ξέρουμε τίποτα καινούριο με το υπάρχον μοντέλο να εφοδιάζεται με ένα τετρακύλινδρο 2.5-λιτρο κινητήρα απόδοσης 180 ίππων και 234 Nm ροπής.

[Πηγή: Scion]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

New 2014 Scion tC Sports Coupe to Make World Debut at 2013 New York Auto Show

TORRANCE, Calif., (March 21, 2013) – Scion will stage the world debut of the new 2014 Scion tC sports coupe at a press conference at the 2013 New York Auto Show.

The press conference will be held on Thursday, March 28, at 9:55 a.m. Eastern Time in the Galleria Level Four at the Jacob Javits Center.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...

H Nissan teasάρει το Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai, και σήμερα η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο teaser video...