Promo Video: Aston Martin Rapide S

Σχετικά άρθρα

Aston Martin Rapide S - Experience The Power of Luxury

H Aston Martin έδωσε στη δημοσιότητα ένα promo video για την ανανεωμένη Aston Martin Rapide S, που έκανε ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης.

Η εικονιζόμενη Rapide είναι ντυμένη στο εσωτερικό της με μπλε δέρμα, ενώ το το εξωτερικό χρώμα είναι ένα γαλάζιο. Ο  V12 6,0-λίτρων κινητήρας αποδίδει πλέον 558 άλογα (αύξηση 81 ίππων) με 620 Nm ροπής (+20 Nm). Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,9 δευτερόλεπτα (0,3 δευτ. γρηγορότερα) ενώ η τελική ταχύτητα ανέρχεται πλέον τα 306 χλμ/ώρα.

Παρά την αυξημένη ιπποδύναμη, η Rapide S καταναλώνει λιγότερο καύσιμο, έχοντας μέση κατανάλωση 14,1 λίτρα/100 χλμ ενώ εκπέμπει 332 γρ/χλμ CO2.

Στιλιστικά οι μόνες αλλαγές εντοπίζονται στη νέα γρίλια και στη πίσω αεροτομή. Στον επιπλέον εξοπλισμό υπάρχει το Carbon Exterior Pack το οποίο αποτελείται από carbon μπροστά splitter, carbon διαχύτη, carbon καθρέπτες και carbon διακοσμητικά.

Στο εσωτερικό συναντάμε πλέον μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά ενώ στον επιπλέον εξοπλισμό υπάρχουν οι κόκκινες/μαύρες δερμάτινες επενδύσεις Duotone. Τα πίστα καθίσματα είναι αναδιπλούμενα ενώ ο χώρος αποσκευών φτάνει έως και τα 900 λίτρα. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει κάμερα οπισθοπορείας και διπλές πίσω οθόνες.

Οι τιμές του ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται να κοστίζει κοντά στις £150.000 στην Αγγλία (€178.500) με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τον Μάρτιο.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bLI-1Q3Vszw

[Πηγή: Aston Martin]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...