Δε φεύγει ο Webber, ξεκαθαρίζει ο Horner

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Malaysia

Τα νεύρα και η ενόχληση του Mark Webber για το γεγονός ότι ο Sebastian Vettel παραβίασε μία εντολή της ομάδας, τη στιγμή που ο ίδιος έχει -κακώς, για ‘μένα- υπακούσει υπομονετικά σχεδόν σε όλες τις εντολές που έχει πάρει, ήταν εμφανή μετά από το τέλος τού αγώνα στη Μαλαισία.

Κάποιοι σκέφτηκαν ότι ο Αυστραλός θ’ αποχωρήσει μέσα στη χρονιά από την αυστριακή ομάδα, αλλά ο Πρόεδρος της Red Bull Racing, Christian Horner, ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, λέγοντας μάλιστα πως ο Vettel έχει συζητήσει προσωπικά συγνώμη από τον Webber.

Η θέση της ομάδας ήταν ξεκάθαρη. Ο Mark ξέρει ότι η ομάδα δεν έχει χειριστεί τίποτα, δεν υπήρξε καμία συνωμοσία, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεται το μέλλον του. Έχουμε πραγματοποιήσει μια συνάντηση κι έχω μιλήσει και με τους δύο οδηγούς. Ο Sebastian ζήτησε συγγνώμη από τον Mark και την ομάδα. Κάναμε αυτή τη συνάντηση κι επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα.

Παράλληλα, και ο Alan Webber, πατέρας τού Mark, διαβεβαίωσε πως ο δε θα φύγει από την ομάδα εν όψει της Κίνα, καθώς είπε πως θα είναι κανονικά εκεί.


[Πηγή: ESPN F1 | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...