Bugatti Grand Sport Vitesse World Record Convertible, το ταχύτερο cabrio του κόσμου

Σχετικά άρθρα

Bugatti Grand Sport Vitesse World Record Convertible

Μπορεί η teaser φωτογραφία να μην μας δείχνει την SuperVeyron, αλλά την Bugatti Grand Sport Vitesse World Record Convertible, η οποία έπιασε τελική ταχύτητα 408,884 χλμ/ώρα, κάνοντας την το ταχύτερο ανοικτό αυτοκίνητο του κόσμου.

Η Bugatti Grand Sport Vitesse World Record Convertible είναι απλά μια ειδική έκδοση της Grand Sport Vitesse έτσι ώστε να γιορτάσει το νέο ρεκόρ και φορά και αυτή τον 8.0-λιτρων W16 τετράτουρμπο κινητήρα ο οποίος αποδίδει 1.200 άλογα με 1.500 Nm ροπής.

Τα επιπλέον 199 άλογα προέρχονται από τα μεγαλύτερα turbo και τα μεγαλύτερα intercooler μαζί με τον επαναπρογραμματισμό της ECU ενώ το σασί έχει δεχτεί και αυτό αναβαθμίσεις ώστε να αντέχει την μεγαλύτερη δύναμη.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτα DSG κιβώτιο το οποίο στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2.6 δευτ, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 7.1 δευτ. με τελική ταχύτητα 410 χλμ/ώρα.

Έχει μέση κατανάλωση 37.2 λίτρα/100 χλμ με 867 γρ/χλμ εκπομπές CO2. Ντεμπούτο λογικά θα κάνει την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση της Σανγκάη.

[Πηγή: Weibo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο διάδοχος της Bugatti Chiron

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του νέου hypercar της Bugatti που θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στις 20 Ιουνίου. Το αυτοκίνητο θα παίρνει κίνηση από τον...

Η Bugatti Bolide είναι πιο γρήγορη από τα μονοθέσια της Formula 1

Η Bugatti ολοκλήρωσε τις δοκιμές της Bolide παραγωγής, με το αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας να είναι γρηγορότερο από ένα μονοθέσιο...

Άκουσε τον V16 υβριδικό κινητήρα του νέου hypercar της Bugatti

Η Bugatti ξεκίνησε το teasing του νέου της hypercar που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιούνιο, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα video αλλά και φωτογραφίες του...