Αναφορές λένε ότι ο Webber υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Porsche

Σχετικά άρθρα

mark webber porsche

O Mark Webber σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Radio Le Mans, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από τα paddocks του Κινέζικου GP, υπέγραψε πενταετή συμβόλαιο με την Porsche ώστε να μεταπηδήσει στο χώρο των αγωνιστικών αυτοκινήτων του LeMans από το 2014 μετά το τέλος της καριέρας του στη Formula 1 που όπως φαίνεται θα μπει στο τέλος της σεζόν.

Ο 36-χρονος είχε ακόμα ένα εφιαλτικό διήμερο στη πίστα της Σαγκάη με προβλήματα στη ποσότητα του καυσίμου αλλά και την αποκόλληση του τροχού στον αγώνα, και συν τις άλλοις να περιφέρονται οι φήμες για τη αντικατάσταση του Αυστραλού με τον Kimi Raikkonen για το κοκπιτ της Red Bull.

Νωρίτερα είχαμε διαβάσει τις φήμες που είχε γράψει η γερμανική εφημερίδα Bild που ανέφερε ότι ο Webber και η Porsche είχαν έρθει σε επαφή για συμφωνία από το 2014, όταν η διάσημη εταιρεία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί με ένα LMP1 αγωνιστικό.

Εκπρόσωπος της Porsche δεν αρνήθηκε τις φήμες Webber, λέγοντας μόνο ότι αν και σε ποιο βαθμό θα προστεθεί κάποιον οδηγός στο υπάρχον ρόστερ θα αποφασιστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

To Αυστραλιανό Αssociated Press έγραψε ότι ένας εκπρόσωπος της Porsche δήλωσε ότι η ομάδα έχει ένα πρόγραμμα δοκιμών για το Le Mans τη Δευτέρα και σίγουρα ο Mark Webber δεν θα πάρει μέρος. Επίσης, είπε ότι θα μπορούσαν να έχουν κάποιο οδηγό από την Formula 1 στο μέλλον, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο.

Ο ανταποκριτής Simon Pausch της εφημερίδα Die Welt, έγραψε ότι ο Webber δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην ομάδα του, με αφορμή τα όσα έγιναν στον αγώνα. Από την άλλη πλευρά το αφεντικό της ομάδας, Christian Horner, απέρριψε τα όποια σενάρια συνωμοσία υποστηρίζοντας τα ως ανοησίες και ότι είναι καλά μετά τον αγώνα, καθώς είναι σκληρός ανταγωνιστής.

Ο Δρ Helmut Marko πρόσθεσε ότι δε κατασκευάζουμε ένα μονοθέσιο που κοστίζει τόσα εκατομμύρια και μετά να το σαμποτάρουμε.

Ακόμα και ο Niki Lauda της Mercedes συμφωνεί λέγοντας ότι κανένας λογικός άνθρωπος δε θα μπορούσε να βάλει το μπουλόνι του τροχού εσκεμμένα λάθος. Τα μονοθέσια τρέχουν με 320 χλμ/ώρα και αν γινόταν κάτι θα μιλούσαμε για ζήτημα ζωής ή θανάτου.

[Πηγή: news.com.au]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...