Οι Fernando Alonso και Mark Webber γευμάτισαν μαζί στο Dubai προκαλώντας αντιδράσεις

Σχετικά άρθρα

Mark Webber and Fernando Alonso with cheeky dinner

Οι δύο αστέρες της Formula 1, Fernando Alonso και Mark Webber γευμάτισαν μαζί στο Dubai τη Τρίτη, με τον Ισπανό να ανεβάζει τη παραπάνω φωτογραφία στο Twitter του γράφοντας “Γεύμα με φίλους στο Dubai…“.

Ωστόσο, για κάποιον λόγο ο Alonso λίγο μετά διέγραψε το tweet αυτό, αλλά ο Webber είχε ήδη προλάβει να το κάνει RT με hashtag “#AussieGrit.”. Οι δύο τους είναι πολύ καλοί φίλοι αλλά επειδή οδηγούν για λογαριασμό της Red Bull και της Ferrari, τα πράγματα περιπλέχτηκαν.

Πέρυσι, ο Webber αρνήθηκε να βοηθήσει στη στρατηγική της Red Bull ώστε ο Vettel να πάρει τον τίτλο του πρωταθλήματος των οδηγών από τον Alonso, με τον Flavio Briatore να είχε δηλώσει τότε ότι μόνο ο Webber θα μπορούσε να βοηθήσει τη Ferrari.

O Webber είναι θυμωμένος ακόμη για την επιλογή του Vettel να τον προσπεράσει στο GP της Μαλαισίας, αγνοώντας την επιλογή της ομάδας “Multi-21”. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο Webber από το 2014 θα τρέχει για λογαριασμό της Porsche στο Le Mans.

O Jacques Villeneuve σχολιάζοντας τη φωτογραφία δήλωσε ότι η Red Bull πληρώνει το τίμημα για την πράξη του Vettel και όλη την αρνητική ενέργεια που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες εβδομάδες. O Villeneuve συνέχισε λέγοντας πως στη Ferrari τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, αφού οι Alonso και Massa είναι σε τέλεια αρμονία.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr