Δεν έχουν πάρει το πράσινο φως το hypercar και το μικρό sportcar της Audi

Σχετικά άρθρα

audi_motorsport-130413-2435

Έχουμε διαβάσει πολλές φήμες σχετικά με το νέο diesel-υβριδικό supercar, με τις τελευταίες να αναφέρουν πως η Audi δεν έχει δώσει το πράσινο φως ώστε αυτό να περάσει στη παραγωγή. Επίσης το πράσινο φως αναμένει και το R5, ή όπως αλλιώς ονομαστεί το νέο της μικρό sportcar.

Αυτό ανέφερε ο Wolfgang Durheimer, επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Audi, στο περιθώριο της έκθεσης της Σανγκάη, αλλά δήλωσε σίγουρος ότι σύντομα το hypercar θα πάρει την εντολή να περάσει στη παραγωγή. Μέχρι σήμερα η Audi δεν έχει αποφασίσει πάνω σε πια πλατφόρμα θα το κατασκευάσει, ενώ ερωτηματικά έχει τόσο για τον κινητήρα όσο και για τον σχεδιασμό του.

Σε ότι αφορά το R5, το μικρό sportcar που θα τοποθετηθεί κάτω από το R8 και θα έχει το ίδιο μέγεθος με μια Porsche Boxster, ο Durheimer δήλωσε πως σήμερα δεν είναι προτεραιότητα τους, αφού αυτό δεν έχει περάσει καν από τις φάσεις σχεδιασμού και αξιολόγησης. Όταν και αν περάσει στη παραγωγή, το μοντέλο, σύμφωνα με τον Durheimer θα έχει αναλογία βάρους 50:50 μπροστά-πίσω και “τέλειο χειρισμό”.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα