Τα σκίτσα που διέρρευσαν δεν ήταν της Jaguar F-Type Coupe, αλλά του C-X16 Concept

Σχετικά άρθρα

6171265561959642117

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από το Γραφείο Ευρεσιτεχνίας και είδαμε τη περασμένη εβδομάδα δεν ήταν τελικά τα σκίτσα παραγωγής της Jaguar F-Type Coupe αλλά του C-X16 Concept.

Αυτό βγήκε να δηλώσει ένας εκπρόσωπος της Jaguar που είπε ότι τα σκίτσα είναι από τον Αύγουστο του 2011, όταν τα είχαν καταθέσει για να πατεντάρουν το concept.

Όπως και να έχει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι η βρετανική εταιρία θα κυκλοφορήσει σύντομα τη coupe έκδοση του αυτοκινήτου με τον σχεδιασμό να μην διαφέρει και πολύ από αυτό που βλέπουμε, καθώς έχει και πολλές ομοιότητες και με τη ανοιχτή έκδοση της F-Type.

Οι επιλογές του κινητήρα θα είναι ίδιες με την ανοιχτή έκδοση και έτσι αναμένουμε να φοράει τον κομπρεσοράτο 3,0-λιτρο V6 που αποδίδει 340 και 380 άλογα αντίστοιχα για την F-Type και F-Type S ενώ η δυνατή F-Type V8 S θα φορά τον κομπρεσοράτο V8 5,0-λίτρων απόδοσης 495 ίππων με 625 Nm ροπής.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...