Video: O Hennessey παρουσιάζει το βελτιωμένο Jeep Grand Cherokee SRT8 με 650 άλογα

Σχετικά άρθρα

650 HP Supercharged 2013 Jeep SRT8 by Hennessey

Η αμερικάνικη Hennessey έδωσε ένα νέο video που μα δείχνει ένα βελτιωμένο τους Jeep Grand Cherokee SRT8 να κάνει το τετρακοσάρι σε 12,6 δευτ. με ταχύτητα εξόδου τα 177 χλμ/ώρα.

Φοράει το πακέτο HPE650, που κάνει το αυτοκίνητο να αποδίδει 650 άλογα, 180 περισσότερα από το εργοστασιακό. Επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3.9 δευτ. και το πακέτο διαθέτει νέα εισαγωγή αέρα, έναν κομπρέσσορα TVS2300 και αναβαθμισμένη κυλινδροκεφαλή. Επίσης επαναπρογραμματίζει τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου, αυξάνει τη ροή καυσίμου των μπεκ και τοποθετεί ανοξείδωτη ολόσωμη εξάτμιση.

Στιλιστικά οι μόνες διαφορές είναι τα πατάκια με το σήμα της Hennessey, ειδικά σηματάκια και αριθμημένο ταμπελάκι. Τέλος, οι πελάτες αν θέλουν μπορούν να αναβαθμίσουν περαιτέρω το εσωτερικό καθώς και να τοποθετήσουν άλλα ελαστικά.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fm1Z3kz6bQU

[Πηγή: Hennessey]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...