Η Mercedes υπόσχεται AMG εκδόσεις στις επόμενες E-Class Coupe και E-Class Cabrio

Σχετικά άρθρα

mercedes-e-class-coupe-and-cabriolet-facelift-2013-26

O επικεφαλής προιοντικού σχεδιασμού της Mercedes-Benz, Gerd Junginger αποκάλυψε πως η απόφαση να μην βγάλουν στην παραγωγή τις AMG εκδόσεις των τωρινών E-Class Coupe και E-Class cabrio ήταν ένα λάθος.

Ο Junginger αποκάλυψε πως η απόφαση αυτή πάρθηκε 7 χρόνια πριν, όταν η AMG είχε μια πιο εστιασμένη στρατηγική. Τώρα, οι εποχές άλλαξαν και η Mercedes προσφέρει μια πληθώρα AMG μοντέλων, όπου ανάμεσα σε αυτά θα μπορούσαν να υπάρχουν τα E63 AMG Coupe και Cabrio.

Η Mercedes-Benz φαίνεται πως έχει πάρει το μάθημα της και έτσι ο Junginger υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά δεν θα κάνουν το ίδιο λάθος. Κακό είναι να κάνεις λάθη, αλλά είναι καλό να τα αναγνωρίζεις. Έτσι είναι δεδομένο πως οι επόμενες γενιές των E-Class Coupe και E-Class Cabrio, οι οποίες αναμένονται να παρουσιαστούν κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια, θα διαθέτουν AMG έκδοση.

[Πηγή: Piston Heads]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...