Video: Jaguar F-Type S Exhaust Sound

Σχετικά άρθρα

jaguar-f-type-s-exhaust-sound-and-walkaround-video-60759-7

Έχουμε δει πολλά videos για την Jaguar F-Type και δεν έχω κρύψει την λατρεία που έχω για αυτό το αμάξι. Μπορεί να μην είναι το ταχύτερο, μπορεί να μην είναι το καλύτερο ή το φθηνότερο αλλά αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο όμορφα οχήματα αυτή τη στιγμή στην παραγωγή -περίπου-. Αυτή τη φορά, το video που ακολουθεί είναι από τον NM2255 και εκτός του ότι κάνει μία βόλτα γύρω-γύρω από το αμάξι δείχνοντάς μας μερικές λεπτομέρειες, την βάζει και μπροστά για να ακούσουμε τον υπέροχο ήχο του V6 από τις κεντρικά τοποθετημένες διπλές εξατμίσεις.

Ο μύθος λέει πως ο μηχανικός της Jaguar, Gary Strain, ήταν τόσο γοητευμένος από τις εξατμίσεις της E-Type, που ταξίδεψε σε όλη σχεδόν την Ευρώπη για να βρει κάτι αντίστοιχο. Βρήκε αυτό που ήθελε στην Ιταλία, όπου μία μικρή εταιρία ονόματι Unifer, που φτιάχνει εξαρτήματα για μοτοσυκλέτες προσφέρθηκε να κατασκευάσει τις χαρακτηριστικές αυτές εξατμίσεις και μέσω αυτών να δώσει “το κάτι παραπάνω” στην ήδη φανταστική F-Type. Δεν ξέρω αν αυτή η ιστορία αληθεύει αλλά όπως και να έχει, δυναμώστε τα ηχεία σας και ακούστε τον ιαγουάρο να βρυχάται!

[Πηγή: NM2255 via Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...