Video: Ίσως, το καλύτερο camera test που έχεις δει ποτέ!

Σχετικά άρθρα

BMW M5 E60

Ένας ιδιοκτήτης μιας BMW M5 E60 αγόρασε τη νεότερη ναυαρχίδα τής Samsung όσον αφορά τα smartphones, το Galaxy S4, και θέλησε να δοκιμάσει πώς τα πηγαίνει το νέο του κινητό τηλέφωνο στην ποιότητα του Full HD video που μπορεί να τραβήξει. Δεν ξέρω αν πρόσεξες τη λεπτομέρεια: ιδιοκτήτης μιας M5 E60.

Άφησε, λοιπόν, την κάμερα να γράφει όσο αυτός έκανε βόλτα με το αυτοκίνητο που το έχουν ερωτευτεί πολλοί φίλοι τής αυτοκίνησης σε όλο τον κόσμο. Το S4 καταγράφει, φυσικά, και τον ήχο που παράγει ο V10 κινητήρας, κάτι που ο τύπος ξέρει πολύ καλά, και γι’ αυτό φροντίζει να τον ακούσουμε λίγο, ενώ σου λέω ότι είναι αυτός που είδαμε χθες να παίζει με την E60 του και με μια Ferrari 430 Scuderia στη Νέα Υόρκη.

Υ.Γ.: Επειδή είμαι ένας μεγάλος fan και λάτρης τής τεχνολογίας, δράττομαι της ευκαιρίας να γράψω κάτι που είναι εκτός αυτοκίνησης: αν κρίνω από την ημερομηνία του video, υπάρχει νεότερο firmware update που βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ποιότητα του video στο S4, κάνει πιο γρήγορο το auto focus, ενώ επιτρέπει στην κάμερα να τραβάει video σε HDR (High Dynamic Range), κάτι που αρχικά ήταν μόνο για τις φωτογραφίες. Επιτέλους, γράφω και για τεχνολογικό θέμα!

http://www.youtube.com/watch?v=YLpDp54p2i4

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...