Φροντίδα Ford 3+

Σχετικά άρθρα

BlobServer

Η Ford ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα εξυπηρέτησης και παροχής τεχνικών υπηρεσιών που απευθύνεται στους ιδιοκτήτες ενός Ford ηλικίας μεγαλύτερης των 3 ετών.

Το πρόγραμμα έχει ονομαστεί Φροντίδα Ford 3+” και προσφέρει ειδικές τιμές, εκπτώσεις και άλλες προσφορές στα εξουσιοδοτημένα κατάστημα της Ford σε όλη την Ελλάδα

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει: Αλλαγή λαδιού, φίλτρου λαδιού και τεχνικό έλεγχο 37 σημείων, με 49€, δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ, προετοιμασία και διεκπεραίωση επισκευές σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές, καθώς και αντικατάσταση ελαστικών για Fiesta με 240€ (διάσταση: 175/65/R14), Focus με 350€ (διάσταση: 205/55/R16), Transit με 530€ (διάσταση: 215/75/R16).

Επισημαίνεται ότι οι παραπάνω τιμές είναι προτεινόμενες τιμές Λιανικής (με ΦΠΑ) από τη Ford Motor Ελλάς στο πλαίσιο της καμπάνιας “Φροντίδα Ford 3+”. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί αλλά και εδώ.

[Πηγή: Ford]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Πρόκληση για τους κατόχους αυτοκινήτων Ford άνω των τριών ετών: “Φροντίδα Ford 3+”

Εμείς, στη μεγάλη οικογένεια της Ford, τους δικούς μας ανθρώπους, τους πελάτες μας, τους προσέχουμε με το παραπάνω!

Αισθάνονται ικανοποιημένοι πίσω από το τιμόνι του Ford που οδηγούν και θέλουμε να νιώθουν ακόμα πιο ικανοποιημένοι όταν επισκέπτονται κάποια μονάδα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο εξυπηρέτησης της Ford.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι καιροί είναι δύσκολοι.

Για αυτό ακριβώς το λόγο δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα εξυπηρέτησης και παροχής τεχνικών υπηρεσιών που απευθύνεται στους πελάτες που το Ford τους «έκλεισε» τα 3 χρόνια  και ονομάζεται “Φροντίδα Ford 3+”

Έτσι, φροντίσαμε για προσιτές τιμές σε συνδυασμό με υψηλό επίπεδο τεχνικής υποστήριξης, ώστε να διατηρείτε το δικό σας Ford πάντα νέο σαν καινούργιο.

Στο πρόγραμμα “Φροντίδα Ford 3+” προσφέρουμε ειδικές τιμές, εκπτώσεις και πολλά άλλα οφέλη που θα τα ανακαλύψετε όταν επισκεφτείτε ή θα κάνετε το επόμενο service του Ford σας σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Ford σε όλη την Ελλάδα

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

ü Αλλαγή λαδιού, φίλτρου λαδιού και τεχνικό έλεγχο 37 σημείων, με 49€

ü Δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ, προετοιμασία και διεκπεραίωση

ü Αντικατάσταση ελαστικών για:

  • Fiesta με 240€ (διάσταση: 175/65/R14)
  • Focus με 350€ (διάσταση: 205/55/R16)
  • Transit με 530€ (διάσταση: 215/75/R16)

ü  Επισκευές σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές

Επιπλέον, κερδίζετε χρηματική επιστροφή την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε στην επόμενη ή στις επόμενες επισκέψεις σας στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών Ford, σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος Πιστότητας “FordNext”.

Επισημαίνεται ότι οι παραπάνω τιμές είναι προτεινόμενες τιμές Λιανικής (με ΦΠΑ) από τη Ford Motor Ελλάς στο πλαίσιο της καμπάνιας “Φροντίδα Ford 3+”.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα βρείτε στο link http://www.ford.gr/OwnerServices/FordCare3+.

Επίσης μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες, ραντεβού και τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τιμές, στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Ford, καθώς και στη Γραμμή Εξυπηρέτησης Ford 210 48 05 620.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...