Αβέβαιο το πού θα γίνει το Ισπανικό GP το 2014, λέει ο Ecclestone

Σχετικά άρθρα

F1

Ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο μέσον τής φετινής σεζόν, και το πρόγραμμα του 2014 μάς έχει απασχολήσει αρκετές φορές, κάτι που θα γίνει και τώρα. Γι’ ακόμα μια φορά θ’ ασχοληθούμε με το Ισπανικό Grand Prix, το οποίο δε γνωρίζουμε αν θα γίνει στη Βαρκελώνη ή τη Βαλένθια.

Κανονικά, είναι η σειρά τής Βαλένθια να φιλοξενήσει τα μονοθέσια το 2014, αλλά αυτό μόνο σίγουρο δε θα πρέπει να θεωρείται, με τη Βαρκελώνη να λέει πως η τύχη είναι στα χέρια τής Βαλένθια, και πως η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη τής Ισπανίας δεν έχει πρόβλημα με το ενδεχόμενο της εναλλαγής, αν κι έχει τονίσει πως μπορεί να διοργανώνει αγώνα σ’ ετήσια βάση.

Ο Bernie Ecclestone, αφεντικό τής Formula 1, παραδέχεται πως η κατάσταση μόνο ξεκάθαρη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και πως θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά για να δούμε ποια από τις δύο θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του 2014.

Δεν ξέρουμε ακόμα. Θα πρέπει να περιμένουμε. Θα δούμε τι θα συμβεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο μία εκ των δύο θα είναι στο πρόγραμμα, ενώ μπορούμε ν’ αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να μη δούμε αγώνα σε καμία εκ των δύο. Το θέμα είναι ποια πίστα θα ζωντανέψει από τα μονοθέσια με τους turbo V6 κινητήρες που θα έχουν στην πλάτη τους από του χρόνου.

[Πηγή: AS]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...