O Bill Warner έχασε τη ζωή του πηγαίνοντας με 458 χλμ/ώρα ενώ προσπαθούσε να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας [w/video]

Σχετικά άρθρα

Motorcycle Record Crash

O Bill Warner στη προσπάθεια του να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας με την Suzuki Hayabusa του, έχασε τη ζωή του. Το ατύχημα συνέβη στο βόρειο Maine, με τον Warner να χάνει τον έλεγχο της μηχανής του ενώ πήγαινε με 458 χλμ/ώρα.

O Warner μετά το ατύχημα είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε κανονικά, αλλά άφησε τη τελευταία του πνοή μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά αργότερα σε νοσοκομείο του Caribou.

Με την turbo Suzuki Hayabusa του, ο Warner είχε φτάσει σε παλαιότερη προσπάθειά του το 2011 στην ίδια πίστα, τα 500 χλμ/ώρα, κάνοντας παράλληλα παγκόσμιο ρεκόρ με συμβατική μοτοσυκλέτα, αναπτύσσοντας τη συγκεκριμένη ταχύτητα σε απόσταση 2,4 χιλιομέτρων. Αυτή τη φορά προσπάθησε να φτάσει τα 482 χιλιόμετρα, διανύοντας απόσταση 1,6 χιλιομέτρου.

http://www.youtube.com/watch?v=ppptpPaITf0&feature=player_embedded

[Πηγή: The Argus Leader]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...