Ο Stoffel Vandoorne υπέγραψε με την εταιρεία τού Button

Σχετικά άρθρα

Stoffel Vandoorne

Δεν ξέρω αν το γνώριζες, αλλά ο Jenson Button είναι συν-ιδιοκτήτης εταιρείας διαχείρισης αθλητών που ονομάζεται “The Sports Partnership”, κι έχει ένα νέο μέλος, τον Stoffel Vandoorne. Ο 21χρονος οδηγός κατάγεται από το Βέλγιο, ενώ είναι περσινός Πρωταθλητής στην κατηγορία Eurocup Formula Renault 2.0.

Ο Vandoorne αγωνίζεται φέτος στη Formula Renault 3.5, όπου βρίσκεται στη δεύτερη θέση τής βαθμολογίας, ύστερα από 6 αγώνες, αν και στον τελευταίο δεν κατάφερε να συγκεντρώσει βαθμούς λόγω εγκατάλειψης. Ο Βέλγος είναι 30 βαθμούς πίσω από τον Kevin Magnussen, ένας εκ των οδηγών τής McLaren που πήραν μέρος στο τεστ νέων οδηγών.

Επίσης, στη Formula Reanult 3.5, αγωνίζονται οι Αντόνιο Felix da Costa, που έτρεξε με τη Red Bull Racing στις δοκιμές νέων οδηγών, όπως και ο 17χρονος Sergey Sirotkin, που κατάγεται από τη Ρωσία και συνδέεται με τη Sauber, ακόμα και σαν επίσημος οδηγός το 2014, μετά από τη οικονομική συμφωνία των Ελβετών με τους Ρώσους.

[Πηγή: RTBF]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AlphaTauri γίνεται επίσημος συνεργάτης ένδυσης της FIA

Η FIA ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη τριετούς συνεργασίας με την AlphaTauri, με την τελευταία να γίνεται ο πρώτος επίσημος συνεργάτης ένδυσης της παγκόσμιας ομοσπονδίας...