Η γκάμα των μπροστοκίνητων Mercedes θα μεγαλώσει από την επόμενη γενιά

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz A200 BlueEFFICIENCY

Ο πρόεδρος του Daimler Group, Dieter Zetsche, αποκάλυψε ότι η εταιρία του αναμένεται να μεγαλώσει τη γκάμα των αυτοκινήτων με κίνηση στον εμπρός άξονα, για τη νέα γενιά των μοντέλων που θα παρουσιαστούν από το 2018, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Εξετάζουμε το τελικό χαρτοφυλάκιο της επόμενης γενιάς των compact αυτοκινήτων μας. Πρέπει να τo ορίσουμε και μπορεί να το επεκτείνουμε.

Όπως είναι φυσικό, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά έχουμε διαβάσει παλιότερα ότι η γερμανική εταιρία έχει σκοπό να κατασκευάσει πέντε μοντέλα στην υπάρχουσα MFA μπροστοκίνητη πλατφόρμα. Αυτά είναι η A-Class, η B-Class, CLA και GLA, με το πέμπτο να παραμένει ακόμα μυστήριο αλλά ο Zetsche να δηλώνει ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο 2014 και δε θα πωλείται στις Η.Π.Α. Πιθανές εκδόσεις φαντάζουν μια A-Class Convertible ή μια επταθέσια Β-Class, ενώ δεν αποκλείεται και ένα entry-level roadster.

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...