Σημαντική η Παρασκευή για τη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG

Η Mercedes είναι η μοναδική ομάδα που δε συμμετείχε στις δοκιμές νέων οδηγών στο Silverstone, λόγω τιμωρίας από το Διεθνές Δικαστήριο, μετά από τις παράνομες δοκιμές με τα ελαστικά τής Pirelli, μετά από το Ισπανικό Grand Prix. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι η γερμανική ομάδα δεν έχει δεδομένα για τα ελαστικά, αφού η Pirelli έδωσε κάποια δεδομένα για τα νέα ελαστικά, όπως έκανε με όλες τις ομάδες.

Σίγουρα, θα ήταν καλύτερο για τη Mercedes να δοκιμάσει τα νέα ελαστικά που είναι κατασκευής 2012 με τις γόμες που έχουμε φέτος και θα χρησιμοποιηθούν από το Ουγγρικού Grand Prix, και το μόνο που μένει τώρα στην ομάδα τού Brackley είναι να κάνει πολλά χιλιόμετρα την Παρασκευή, για να κατανοήσει όσο το δυνατόν καλύτερα πώς συμπεριφέρονται τα νέα ελαστικά, όπως λέει και ο Toto Wolff, Εκτελεστικός Διευθυντής και μέτοχος κατά 30% τής ομάδας.

Δεν έχουμε αυταπάτες γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, ότι έχουμε μια σειρά από προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσουμε. Αρχικά, θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο την Παρασκευή, για να καταλάβουμε πώς αυτά τα ελαστικά δουλεύουν στο μονοθέσιό μας. Έπειτα, έχουμε ν’ ασχοληθούμε με τις υψηλές θερμοκρασίες, μια απαιτητική πίστα και τη μαλακή και τη μέση γόμα τής Pirelli.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Nürburgring, προκαλούσαμε υπερθέρμανση στα ελαστικά μας, και θέλουμε να το περιορίσουμε αυτό όσο γίνεται στην Ουγγαρία, όπου οι θερμοκρασίες θα είναι και πάλι υψηλές. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ από τη Γερμανία, για να βελτιώσουμε την κατάσταση και θα μάθουμε πώς τα νέα ελαστικά επηρεάζουν την κατάσταση, επίσης. Το κίνητρό μας είναι υψηλό, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για την καλοκαιρινή διακοπή, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά για να το πετύχουμε αυτό.

[Πηγή: Mercedes AMG]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα