Video: Η χειρότερη συνοδηγός που θα μπορούσες να έχεις, είναι αυτή η γυναίκα

Σχετικά άρθρα

woman

Το ξέρω ότι εμείς οι γυναίκες μερικές φορές γινόμαστε πολύ σπαστικές, για να μην το πω κάπως διαφορετικά, και κυρίως όταν δεν γίνεται το δικό μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί η συγκεκριμένη 30-χρονη γυναίκα μας ξεπερνάει κατά πολύ. Πιστεύω ότι αν ήμουν ο σύζυγός της ήδη θα την είχα χωρίσει. Για να μην πολυλογώ όμως, στο βίντεο θα δεις ένα ανδρόγυνο μέσα στο αυτοκίνητο τους να πηγαίνουν μία βόλτα. Η 30-χρονη Whitney όπως αποκαλείται, το μόνο που θέλει, είναι να πάει βόλτα στην λίμνη κάτι που ο σύζυγός της, ο James, το αρνείται. Ο James τραβάει ο ίδιος τις επόμενες αντιδράσεις της γυναίκας του με το κινητό του. Σίγουρα τις γνωρίζει από προηγούμενες φορές και γι’αυτό και αποθανατίζει τις στιγμές.

Και εδώ αρχίζει η γκρίνια. Σαν κανένα 5-χρονο η γυναίκα αρχίζει να ωρύεται και να γκρινιάζει χτυπώντας και τινάζοντας τα πόδια και τα χέρια της όπως κάναμε όταν ήμασταν παιδιά και η μαμά δεν μας αγόραζε κάτι το οποίο θέλαμε.

Δεν γνωρίζω αν το βίντεο είναι fake ή όχι, εγώ αυτό που έχω μόνο να πω, είναι ένα μεγάλο μπράβο στο σύζυγο της για την μεγάλη υπομονή του που μπορεί και την αντέχει.

http://www.youtube.com/watch?v=PEPoO08IMog&feature=player_embedded

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...