Υπο εξέταση το Seat Leon Cupra R με 300 άλογα

Σχετικά άρθρα

Seat-Leon-Cupra-R-3d

Το VW Group δείχνει το τελευταίο καιρό έμπρακτα ότι θέλει να αναγεννήσει τη SEAT και να μην αποτελεί το απολωλός πρόβατο του Group.

Έτσι η ισπανική εταιρία δίνει μεγάλη έμφαση στα μοντέλα που έχει ήδη παρουσιάσει, βγάζοντας εκδόσεις που θα προσελκύσουν το κοινό. Μια τέτοια φημολογείται ότι είναι το υψηλών επιδόσεων Leon Cupra R, που αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε φάση αξιολόγησης, με πηγές να αναφέρουν ότι θα υπάρξει τόσο 3-πορτη όσο και 5-πορτη έκδοση.

Θα βασίζεται στο επερχόμενο Leon Cupra, και θα φοράει ένα διακριτικό bodykit, αναβαθμισμένη sport ανάρτηση και εσωτερικό, ενώ η εξάτμιση του θα έχει τετραπλές απολήξεις. Ακόμα θα εξοπλίζεται με launch control και ένα πρόγραμμα οδήγησης Cupra που θα κάνει από πιο σπορ την οδηγική του εμπειρία.

Μηχανικά θα φοράει τον 2-λίτρο turbo κινητήρα που θα αποδίδει 300 άλογα και θα συνδυάζεται με τετρακίνηση και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, κάτι που θα δίνει την ικανότητα στο αυτοκίνητο να επιταχύνει για τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 5 δευτ., με την τελική ταχύτητα να ξεπερνάει τα 250 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...